Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempka tempka

temperatura

Polecane posty

hejka:)i jak tam ally przyszła @ do ciebie???mam nadzieja że nie:)u mnie cos ta temka szaleje w IIfazie.....wczoraj było 36,8 a dziś już 36,6.....tak skacze....a w lutym jak mierzyłam przed torbielami to jak juz wzrosła to nie skakała tak.....była coraz wyższa aż do dnia @

Gość hfghf
Cześć Wszystkim użytkowniczkom kafeteria.pl. Wszystkie odpowiedzi na wasze pytania umieszczam na tej stronie : http://13a9.skroc.pl . Czemu ? Jest mi po prostu wygodniej. Tutaj też możecie same zadawać pytania lub na nie odpowiadać ... ZAPRASZAM ! -> "http://13a9.skroc.pl''

Gość tempka tempka
ally czekamy na wieści, zawiedzona a przypomnij w ktorym jestś dc? W którym miejscy mierzysz temp?

hej tempka:)dziś mam 20 dc dzień cyklu:)a temp mierze i pochwie:)zawsze o tej samej godinie tym samym termometrem i przed wstaniem z łóżka:)

Gość tempka tempka
Ally co u Ciebie? zniknęła... Ja robie test w pt, zobaczymy, raz sie zyje! :P Zawidzona jka u Ciebie? Jak sie czujesz? Mi rozsadza piersi, ale to normalne, teraz wyjatkowo mocno jednak, zaraz wybuchną ;) hehe

Gość tempka tempka
no tak tylko ze um nie owulka sie przesunela na pewno wiec zaplodnienie to nie wiem kiedy moglo byc... no nie wiem mnie zawsze bola piersi tylko nigdy az tak mocno ale moge sobie cos wmawiać ;) wiesz jak to jest :) Ja nie szukam na sile objawow, bardzije nastawiam sie na brak ciazy jednak wiadomo, nadzieja jest...

no wiem:)ja sie tyle naczytałam o tych objawach ze jak tylko owu mnine to zaraz sie doszukuje jakiegos objawu u siebie...ale w tym cyklu nie nastawiam sie..nie chce sie rozczarowac..mi został tydzień do ewentualnego testowania...jakoś musze wytrzymac

Gość tempka tempka
ja zrobie test w pt ale tylko tak proforma bo wiem ze mam w domu jeden :P jesli okresu nie bedzie w pn to we wt zrobie drugi i koniec. ;)

no to życze II kreseczek:)żeby przynajmniej Tobie sie udało:)ja chyba mykam spac...żeby nie myśleć o tym wszystkim..jakoś tak mam dziś doła....do jutra:)

Gość tempka tempka
ja tez dzis nie w humorze... Odpoczywaj! A powiedz mi, bo mam za soba to co Ty i też mój aniołeczek patrzy na mnie... Dużo czasu minęło, czy od tamtego czasu cały czas sie staracie? Czy mliście dlugą przerwę?

witam przy porannej kawie w pracy:)wcale nie czuje sie lepiej psychicznie niż wczoraj...:(dociera do mnie że znowu sie nie udało...jestem tego pewna:(tempka my tak na serio starania zaczęliśmy w tym roku:)czyli ok. 2 lata po stracie...wcześniej mieliśmy inne problemy:(

Gość tempka tempka
witaj, jak sie nie uda to trudno, zaczniemy znowu. Ja staram sie nie myslec jak kiedys i tak mi lepiej. Bedzie co będzie, glowa do gory, ja sie szykuej do pracy wlasnie, milego dnia!

Gość tempka tempka
ale cycki to mnie bola okrutnie ;) jeszcze chyba az tak nie bolaly ;) Ja juz po pracy bede robić dziś pomysl na chlopski garnek :):):)

a ja właśnie po kąpieli:)od razu lepiej:)no mnie boli tylko brzuch...i od piątku jakiś wzdęty....a piersi takie nabrzmiałe...ale to standard przed @...

Gość tempka tempka
A Ty już wiesz czy macie jakies przeszkody? robiliście jakieś badania? Dlugo sie wczesniej staraliscie o dzieciatko?

no u nas przeszkodą jest to że po wypadku mo narzeczony jest na wózku...dlatego ze staraniami może nam zejść dłużej niż zdrowym parą..ale chcemy dziecka i będziemy o nie walczyć:)

Gość tempka tempka
a to sie stalo po wczesniejszym poronieniu? Najwazniejsza jest milość! I wtedy dziecko też będzie :):):)

to praktycznie było w tym samym czasie....stres zrobił swoje:(ale jeszcze nam sie uda:)nasz aniołek w niebie nam pomoże:)mój chłopak nazwał go Kacperek:)bo jest pewny że byłby to chłopczyk....

Gość tempka tempka
:) Moja była Zuzia... No to trzymam za Was kciuki! moze i bedzie troszke trudniej ale będzie! :)

Hej:)ja w pracy ale prawie śpie:(wszystko przez tą burze w nocy...nie dało sie spać...:(wogóle jakoś sie dziwnie czuje:(kłuje mnie coś w prawym jajniku:(brzuch boli i do tego głowa i gardło:(nie dość że @ sie zbliża...to jeszcze jakieś choróbsko chce sie do mnie dobrać...:(ale nie dam sie:)

Gość tempka tempka
:) ja tez mam dzis doleczek... piersi mnie przestaja bolec wiec juz znowu po wszystkim :( Mimo wszystko w pt robie test, wiec jeszcze tylko dwa dni :) ja do pracy mam dziś na 11 :):):) wiec sie wyspalam w zasadzie :) Ja jestem z nad morza :)

może jeszcze nie wszystko stracone:)ja wierze że Ci sie uda:)i mi też:)jak nie w tym cyklu to w następnym) mnie dziś cały dzień kluje prawy jajnik...no i oczywiście musiałam wyczytać w necie że na początku ciąży z jajnika w którym była owu produkuje się ciałko żółte które utrzymuje ciąże dopóki nie wytworzy się łożysko które przejmie tą funkcje:)no i to sie właśnie objawia takim kłuciem...a że ja nigdy tak nie miałam przed @...to gdzieś tam zasiało się to ziarenko nadziei:)