Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempka tempka

temperatura

Polecane posty

Gość tempka tempka
no tak podobno jest z tymi jajnikami, kto wie - a wczesniej nie czulas jajnikow przed okresem? bo ja tak mam zwlaszcza lewy, tylko ze teraz akurat nie czuje ;) Boli mnie podbrzusze dziś, ale ja juz sie nastawiam na okres, jednak ziarenko nadziei jest, eh.... glupia ja wmawiam sobie już... czasem :/

Gość tempka tempka
z ta igla to tez tak mam ;) ale ja mam tak od czasu kiedy stracilam aniolka. Ale mysle ze jesli piersi przestaja bolec to juz po wszystkim :( Dzis mam 24 dc

u mnie 23dzień....no ja po stracie mam plamienie na 1-2 dni przed @...chociaż teraz po tabletkach anty ktore miałam na torbiele to plamienie jest mniejsze

Gość tempka tempka
a adalas hormony? Ja jak mialam plamienie to mnie skierowano na badanie progesternu - mam za niski i dlatego biore luteine

Gość tempka tempka
wiez co nie pamietam, ale ja chyba mialam w 19stym... w kazdym badz razie w fazie wyzszych temperatur ;) A Ty kiedy robisz test?

no jakoś chyba 6-7 dni po owu bo podobno stężeie jest wtedy najwyższe..moze w przyszłym cyklu pójde:)no jak @ nie przyjdzie to we wtorek albo środe:)ale bylby prezent urodzinowy dla narzeczonego gdyby test był pozytywny:)

Gość tempka tempka
:) kurcze powiem ci ze nie moge przestac o tym myslec ostatnio. ale w pt robie test. Z jednej strony mowie ze luzuje a z drugiej to nie moge poradzic sobie z tymi myslami. Jutro malo pije ;)

Gość tempka tempka
Witaj, kurcze mam okres :( Dzis rano temperatrua troche wczesniej mzierzona i byla 36,3 i juz wiedzialam ze coś nie tak :( Okres mam 4 dni wczesniej!!! Nigdy tak nie mialam ze cykl trwal 24 dni! Naprawde nigdy! :( Zalamie sie niedlugo z tymi problemami hormonalnymi ;(

kurde..bardzo mi przykro....ja w zeszłym miesiacu tez miałam wcześniej..tylko ze ja skonczyłam brac tab anty na torbiele...wiec moze przez to mi sie przestawiło...a ty od kiedy masz luteine???bo moze ona zmieniła Ci cykl???

Gość tempka tempka
luteine biore juz od prawie roku, potem byla ciąza, i znowu, wiec teraz mam 5 cykl po ciazy w luteina lub 4... Tylko ze nawet nie skaonczylam jej brac a juz okres. wczoraj mialam lekko rozowy sluz.. sama nie wiem o co chodzi. luteine biore lacznie 4 tabl dziennie. i teraz nie wiem czy mam ja jeszcze dzi brac - mialam brac do 25 dc i zwykle maks 30 byl okres. Nie iwem czy mm brac juz od dzis wiesiolek?

Gość tempka tempka
wczoraj sobie przez chwilke pomyslalam ze moze to implantacja? nie iwem, skoro bylo lekkie plamienie... ale dzis jak obnizyla sie tempka to juz stwierdzilam ze koniec mojego cyklu...

naprawde niewiem jak Ci pomóc...nigdy nie byłam w takiej sytuacji...moze skontaktuj sie ze swoim ginem:)i on Ci powinien powiedziec co i jak czy brać jescze tą luteine czy nie.....

Gość tempka tempka
eh... no i jeszcze mnie to zastanaweia ze mam piersi troszeczke obolale jak je dotykam, a napewno nie oapdlu jak to sie zywkle dzieje przed okresem ;/ niec nie rozumiem, wszystko to dziwne jest. i wez tu zrozum kobiety :P

ja na twoim miejscu to pewnie bym sie zastanawiła czy to nie poronienie samoistne...nie chce Cie straszyć ale ewż moze obserwuj to krwawienie..jaeśli bedzie bardziej obfite i bolesne i bedzie trwac dłużej niż zwykle...to może być to...:(ale lepiej jednak żeby to był przyśpieszony okres

Gość tempka tempka
zawiedzona nie chce nawet tak myslec :) Mysle ze to nie jest zadne poronienie bo nie mialam jakis typowych ciazowych obajwow. Poza tym ja przypuszczalam dosc pozno owulacje, ok 17-19 dc. Dziś jest dopiero 25 dc. Nie iwem, juz sie niczego nie doszukam. Troszke sobie poplakalam i juz mi lepiej ;) Poczekam z tym wiesiolkiem jeszcze dwa dni by miec pewnosc ze to okres i juz :)

tempka:)masz racje:)nie mySl w ten sposób:)ale skoro owu byłaby tak póżno..to może być to zagnieżdżanie:)i temp do tego spadła...:)także nie trać nadziei:)a mocne to krwawienie masz??

Gość tempka tempka
wiesz co wczoraj bylo rozowiutkie, mam troszke grudkowaty sluz i te grudki byly rozowe, dzis rano jak wstalam to zmierzylam tempke i mysle ze to okres, brzuch zaczal bolec, poszla do toalety i tam troche jasnej krwi - wiec mysle no okres jak nic... A teraz juz krwi nie ma jak narazie jest tylk taka ciemna wydzielina, bardzij brazowa juz. Wiec sama nie wiem. Przy zagniezdzeniu temperatura spada? Zobczymy dzis jak sie bedzie zachowywac wszystko ;)

Gość tempka tempka
przepraszam za tak wniliwe opisy ;)

tak kochana:)nie wszystkim ale spada:)tzw. dołek implantacyjny:)i podobno to plamienie moze być nawet 2 dni..tak na innym forum dziewczyna pisała ze tak miała..takze to może być to:)

Gość tempka tempka
heh :) Bardzije sie nastaiwam na okres, jednak ziarenko nadziei zasiałaś we mnie wstreciulo ;) A jak u Ciebie?

Gość tempka tempka
heh :) Bardzije sie nastaiwam na okres, jednak ziarenko nadziei zasiałaś we mnie wstreciulo ;) A jak u Ciebie?

ja tylko napisałam jak może być:)u mnie bez zmian..chociaż mi strasznie zgaga dokucza...nigdy nie miałam z nią problemów...no i to mnie zastanawia...

Gość tempka tempka
a przypomnij mi kiedy testujesz? Z tego co pamietam w pn? Piersi bola lub cos?