Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempka tempka

temperatura

Polecane posty

Gość tempka tempka
zawiedzona trzymam kciuki, melduj! U mnie plamienie takie bardzije bezowe i to delikatne, tylko ja dotkne szjki to taka jasna krew jest... no i piersi mnie znowu mnie troszke mocniej bola... sama nie wiem

mnie to dzis dosłownie wszystko boli.....brzuch piersi lewy bok ze normalnie chodzic nie moge:(i do tego jeszcze żołądek......jak by mi miał wybuchnąc zaraz....co mi jest....:(

Gość tempka
może to jakis wirusek? Spokojnie! teraz ta pogoda okrutna mi sie spac ciagle chce, masakrA JAKAS

Gość tempka tempka
u mnie już mocniejsze krwawienia, jeszcze delikatne ale widoczna dosc mocno na wkladce :( Już się nie łudze straszie mi przykro i sobie znowu musze chyba poplakac myslalam ze moze sie uda bez kolejnych badan hormonalntch ale jednak nie, i teraz sie boje tych badan okrutnie :(

Hej...no to witaj w klubie kochana....u mnie też bedzie @....dziś zauważyłam małe plamienie...:(więc juz po ptokach....temp niby jeszcze nie spadła.....ale napewno jutro spadnie....eh i znowu ten okres wcześniej....

Gość tempka tempka
no to pobuczmy sobie razem :(

Część dziewczyny spóźniał mi się okres 3 tyg. poszłam do lekarza w ciąże wykluczył przepisał luteine dopochwowo 2x dziennie 10 dni. Brałam na 12 dzień dostałam okres. Od 3 dnia cyklu biore clostilbegyt Dziś jest 6 dzień cyklu (okres się kończy) a ja mam temperature 36,8 wczoraj miałam 36,7...o co chodzi? Czy po luteinie tak długo może się utrzymywać taka temperatura? Przy braniu luteiny miałam właśnie 36,7 ale już 8 dzień jej nie biore...Proszę o radę.