Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjmagajaca troszeczke

czy znajde faceta majac takie wymagania?

Polecane posty

spoko,dziewczyn do wyboru do koloru.jednej nie bedzie przeszkadzalo,ze jej facet studiuje socjologie,drugiej,ze nie ma liceum...etc jesli poznalabym faceta co studiuje socjologie i spelnia wszystkie wyzej wymienione wymagania i podobalby mi sie,umial zadbac o jako taka dobra prace to bym go nie skreslila,ale w sumie nie znam zadnego chlopaka po tych studiach co by mial dobra posade

Gość Paulinka86..
autorko, czemu Ci niedobrze? seks to taka fajna sprawa i ludzka:) trzeba go uprawiac jak najwięcej razy :) to lepsze nawet od jedzenia i snu

Paulina,ok,nie mam nic przeciwko seksu,ale wasza gadka jest nie na temat :D

Gość Paulinka86..
Wodz, ja wlasnie o tym w tym momencie marze.....;o;o uwielbiam swoje piersi, i to jak ktos mi je pieści, moge miec orgazm a od tyłu to moja ulubiona pozycja:)

Gość facetasat
Ale Ty szukasz posady czy faceta? Napisz ze jestes materialistka i wtedy bedzie wszystko jasne

Gość mam ideała
Może nie mieć skończonych studiów, a mieć dobrą pracę. Może nie mieć wykształcenia, bo nie miał takiej możliwości itp. Jak się zauroczysz to będziesz tylko myślała o tym, że znów spojrzał na ciebie, że się wkońcu uśmiechnął, że ma śliczne oczy. Nie mówię tu o obibokach.

Gość pies Pankracy
a mogę się do was dołączyc Paulinko i Woddzu? świetnie liżę jajka nawet jak spocone,minetę walę bez opamiętania a moja futrzasta pauka rozgrzeje wasze otwory w zimowe wieczory

Gość moj jest ideal the best
moj facet spelnia wszystkie wymagania z wyjatkiem ukonczenia studiow,'pomimo ze nie jest po studiach jest madry i inteligentny,moozna z nim o wszystkim porozmwiac, znam po studiach takich co wyslowic sie nie umieja

chyba urwales sie z choinki... jakbym byla materialistka to siedzialabym teraz z jakims tatuskiem-sponsorem,a tak nie jest. poprostu mysle o przyszlosci i niestety nie widze sie z facetem,ktory zarabia np 1500zl majac 40lat a ja np 3x wiecej

Gość Paulinka86..
hmm to ja niestety Południowa :( trudno :)

Mój facet taki jest;) ale ja nie szukałam z kryteriami;) sam się natrafił.. a Ty? popatrz najpierw na siebie, bo możesz poznac takiego który pasuje Twoim wymaganiom ale on uzna że Ty nie pasujesz jego.. co wtedy?

Gość Paulinka86..
75 D

Gość facetasat
Jestes materialistka bo oceniasz faceta jego zarobkach... to jest materializm

Gość fxjxdtrydrhjxgfh
Przeciez to pewnie jakis wyksztalcony pasztet. Ma nie wiadomo jakie wymagania a nikt i tak jej nie zechce. Za pare lat bedziesz sie cieszyc ze w ogole jakiegos faceta znalazlas i nie bedziesz wybrzydzac ze po zlym kierunku studiow.

Gość Paulinka86..
możesz przyjechac do mnie :)

boze,jesli spotkam faceta co spelnia moje wymagania a ja jego nie to trudno,napewno nie skocze z mostu :)

Za pare lat bedziesz sie cieszyc ze w ogole jakiegos faceta znalazlas Ciebie i tak nie zechce. Nie slin sie ;)

Gość Paulinka86..
Kraków a Ty?

wypraszam sobie,nie mam zamiaru byc z byle kim :)

Ja pochodze ze Świetokrzyskiego około 130km na północ od Krakowa;) A aktualnie mieszkam w Elblagu;) Zostaw jakiś namiar to sie odezwe, bo teraz musze kończyć😘 Ale niech twe piersi będą w gotowości:classic_cool:

Gość fxjxdtrydrhjxgfh
Za pare lat bedziesz sie cieszyc ze w ogole jakiegos faceta znalazlas Ciebie i tak nie zechce. Nie slin sie hahaha Dobre :D

Gość Paulinka86..
konstantyildefons@wp.pl to mail, ale wiadome, ze moj wlasny jest inny ale nie chce sie ujawniac:) ale na ten tez wejdę, jak napiszesz. Pa pa, ja tez sie zbieram :)