Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość M.Douglas

Czy ktoś z Was był w salonie frzyjerskim NailDesign w Warszawie?

Polecane posty

Gość M.Douglas

Czy ktoś z Was był może w salonie fryzjersko/kosmetycznym NailDesign, w Warszawie na ulicy Odolańskiej 10? Pytam się, ponieważ wykupiłam na ich usługi grupon na mycie,strzyżenie, maseczkę regenerującą i czesanie. Wczoraj byłam osobiście (bo tele. nie odbierali) się zapisać na wizytę. Kiedy tam dotarłam się przestraszyłam, salon jest położony w głębi bramy wejściowej (bardzo zaniedbanej) od ulicy, na podwórku, które przypomina mi miejsce po starym warsztacie samochodowym ( nie ma tam żadnych gratów, ale takie skojarzenie mnie wczoraj dopadło). Wiem, że nie opakowanie świadczy o zawartości, ale różnie to bywa tym bardziej,że zdecydowałam się na nieco drastyczną metamorfozę: chce z fryzjerskie do szyi zrobić sobie krótka fryzurę coś jak ma Victoria Beckcham i zafarbować na blond, dlatego martwię się o umiejętności fryzjerskie osoby, której nawet nie miałam możliwości zobaczyć (bo nie była w salonie). Nie chcę wyjść stamtąd i wyglądać jak nieopierzona kura, albo mieć fantazyjne łapu capu na głowie. Stąd moje pytanie CZY KTOŚ Z WAS TAM BYŁ I KORZYSTAŁ Z USŁUG FRYZJERSKICH?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować