Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujkpknrmnwszb

Wybory 2011! Nie wiecie na kogo głosować?

Polecane posty

Gość ujkpknrmnwszb

Rozwiążcie test wyborczy! http://wybory.xaa.pl/test-wyborczy.html Zagłosujcie na tę partię, która będzie miała najwyższy procent zgodności z waszymi poglądami! Podajcie w komentarzach co wam wyszło :)

Zagłosuję na partię która: Jest przeciw gmo,klechom,narkotykom itp. nałogotwórczym syfom jak tytoń,większości posłów i senatorów których by postarali sie wbić na pal,dzieciom wojny urodzonym z bombą wysyłającym wojsko polskie na okupacje za granicą:P.

Gość ujkpknrmnwszb
Unia Polityki Realnej lub Kongres Nowej Prawicy - 39% Prawo i Sprawiedliwość - 12% Platforma Obywatelska - 11% Polska Partia Pracy - 10% Prawica Rzeczypospolitej/Samoobrona RP - 6% Sojusz Lewicy Demokratycznej + Unia Pracy + Partia Kobiet + Zieloni 2004 lub Socjaldemokracja Polska - 5% Ruch Poparcia Palikota/Żadna - 4% Polskie Stronnictwo Ludowe/Polska Jest Najważniejsza/Liga Polskich Rodzin - 1% Partia Demokratyczna - demokraci.pl - 0% Krajowa Partia Emerytów i Rencistów + Partia Regionów + Stronnictwo Demokratyczne - O%

Gość marusia621
ja tylko na RAŚ jezeli będzie startował. albo na inne partie mniejszości narodowych.

Gość olanka
SLD

Gość marcin84w
mi wyszlo upr lub knp 39% jednak nie uwzględnili tam różnej wagi pytań.Dla mnie np.Smoleńsk jest nic nie ważnym pytaniem,natomiast partia przeciwna legalizacji marihuany nie ma szans na mój głos.

Gość ,.,.,
dziwne, ze UPR wygrywa we wszystkich internetowych sondazach, a nigdy nie przeklada sie to na wyniki wyborow 🖐️

Na kogoś innego niż PiS i PO :p nie wiem jeszcze na kogo, ale jeśli w ogóle pójdę to na te partie nie zagłosuje na pewno. A już zwłaszcza na złośliwy PiS :o Nawet nie umieją normalnej kampanii zrobić tylko ośmieszają przeciwników :o dla mnie to ich dyskwalifikuje z całych wyborów

Gość marcin84w
Juz wiem na kogo zagłosuję, będzie to Korwin-Mikke Na pewno zagłosuję przeciwko PO i PIS,najbardziej kłamliwym partiom jakie powstały od rządów Mieszka I

Gość możesz podac jkieś
kłamstwa PO?

Gość idoo
Kłamstwem jest np nie spełnienie prawie żadnych obietnic przedwyborczych.

Gość PIS I TYLKO PIS! NIE PO I SLD
PIS KLAMLIWY??????????????????????????????????? Jak możesz być taka ślepa i głupia? To jedyna partia na którą warto zagłosować!!!!!!!!!!!!!!! PRZECIERZ JEŚLI NIE DAJ BOŻE WYGRA PO LUB SLD TO JAK CI PODNIOSĄ PODATKI I CENY ,ŻE SIĘ NIE POZBIERASZ.Dlatego głosuj na Jarosława Kaczyńskiego to jedyny polityk ,ktoremu ufam.Przypomnij sobie za czyjch rządów było najlepiej? Za PO ? NIE ZA PO BYŁO NAJGORZEJ TO BYŁY OSTATNIE 4 LATA WZRASTAJĄCYCH CEN I PODATKÓI SAMYCH NIE WYJAŚNIONYCH SPRAW!!!!!!!!!!!!!!!!! A MOZE ZA SLD? NIE !!!!!!!!!!!! ZA PIS BYŁO NAJLEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fotel
cholera.mi z testu wyszła samoobrona.ale coś w tym musi być ,bo kiedyś głosowałem na ś.p. leppera.

Gość fjh[gofjhg[fhg
k...rwa, mi też wyszła samoobrona...Czemu? Oni naprawdę są za legalizacją aborcji i eutanazji??

Gość pieprznięty83
a mnie PiS :O

Gość 23232323232323232323232
Tylko PiS jeszcze dba o Polaków Kto to zrobił ? Krasnoludki ? NIE, to niestety PO Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie Afera z 50 krotnym zmniejszeniem podatków od pól golfowych -Drzewiecki dla Wejherta ITI Uzależnienie na lata od rosyjskiego gazu Tusk gra w piłkę, a dowożą go trzy rządowe limuzyny Dobre stosunki z Rosją. Bardzo dobre. Polska umorzy rosyjskiemu Gazpromowi 1,2 miliarda złotych.

Głosować należy na PiS, Annę Sobecką, Annę Fotygę. Zresztą i tak wszyscy tam mają mordę Antoniego Macierewicza i wzrok oszołoma!!! Tak, głosujcie za całkowitym zakazem aborcji, nawet w przypadku zagrożenia życia matki czy gwałtu, za ideologią paranoi zamiast normalności, za mocarstwową polityką wobec wszystkich, rozliczcie Rosję za pseudozamach smoleński, nic im nie sprzedamy, żadnej współpracy, blokada ekonomiczna! Swiat umrze bez Polski, NA KOLANA!

Gość sddgfsdsgsd
akcja katolicka jebnij sie w ten pusty łeb

A wpłaciłeś już na katolicki głos w Twoim domu? Sdd..., nie zapominaj, że tatusiowi R. ten gruchot już się sypie, a jeśli nie będziecie płacić na radyjko, to nowego samochodziku tak szybko nie kupimy:-(