pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Fajans ukradniesz dla mnie paczkę papierosów? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 17, 2011 oho, nie ma Cię. pewnie pomagasz mamie w sztuce kulinarnej. trzymając patelnię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie, on liże patelnie Napisano Lipiec 17, 2011 ale nie mameły na szczenscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Paltzu, mówisz masz! Tylko zobaczę, czy tate ma jeszcze te Paramounty w szafce A sztukę kulinarną dziś niestety tylko pożerałem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 17, 2011 paramonty to se wsadź wiesz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Ha, ale ma jeszcze ruskie Marlboro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no bo na pewno są Napisano Lipiec 17, 2011 pewnie zaraz wam temat poleci. a ja Was znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 17, 2011 a nie ma czasem kajdanek żeby Cię przypiąć do kaloryfera i odsunąć komputer na bezpieczną odległość? pomarańczu spoko my też się znamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no bo na pewno są Napisano Lipiec 17, 2011 a ta pocalujta wy mnie w sraku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 17, 2011 nie jestem entuzjastką grot nestlowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no bo na pewno są Napisano Lipiec 17, 2011 a ta ja mam kretowisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Są kajdanki, ale takie delikatne z futerkiem - zara bym je urwał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 17, 2011 śmietnisko chyba czasem ktoś od niechcenia tam jakiegoś starego grata wrzuca dlatego jesteś taka troszkę inna ( w domyśle: silnie postępująca choroba psychiczna ) Faja fajne rzeczy ma Twój tate. dobrze się z nim dogadujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Mało ze sobą rozmawiamy. Mam do niego jakiś uraz z dzieciństwa. Ale nie pamiętam już dokładnie, o co chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 18, 2011 mam nadzieje, że kajdanki nie mają z tym nic wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Lipiec 18, 2011 Nie wiem... Faktem jest, że na ich widok zwracam i mi słabo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Lipiec 18, 2011 to objaw ciąży tate Cię widać kochał. ale tylko w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach