Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionapietnastolatka

UPORCZYWY TRĄDZIK - PROSZĘ, POMÓŻCIE!

Polecane posty

Mam 15 lat, już od 5 klasy podstawówki walczę z trądzikiem i niestety nie mogę się go pozbyć :( Niby jest już lepiej niż kiedyś, ale i tak jest fatalnie. Nawet gorzej niż fatalnie. Na czole mam ropne krosty i zaskórniki. Cały nos mam zaskórników. Na policzkach mam zaskórniki i takie małe grudkowe krosty. Na brodzie mam zaskórniki i czasami takie krosteczki. W najgorszym stanie jest u mnie to czoło i nos. Bo na nosie mam czarne kuleczki, okropnie to wygląda, nawet jak je zamaskuję korektorem czy czymś. Używałam już wszystkiego, po mydła siarkowe, spirytusy, peelingi, maści itp. Byłam u dermatologa ale nie pomogło. Chodziłam do kosmetyczek na oczyszczania - również nie pomogło;/ CO ROBIĆ???

nikt nie ma żadnych rad? :/

Gość efbvhjrtbgrtjg
idz do dermatologa, niech cie leczy i popros go o skierowanie na badanie hormonalne (on bedzie wiedzial jakie) i leczenie nie moze byc przerwane, na uporczywy tradzik trzeba uporczywie chodzic do dermatologa :P

no do dermatologa chyba powrócę, chociaż w jego cuda nie wierzę, ale trzeba probować wszystkeigo...

Gość sashaab
zapytaj o retinoidy!powodzenia

Gość Ja nie wiem ale
może Ci pomogą specyfiki z morza martwego. Poszukaj na stronie dr. Nony. Sól z morza ma wspaniałe właściwości. Woreczek soli kosztuje co prawda dużo, bo jakieś 30zł, czy więcej, nie wiem dokładnie, ale starczy na długo. Łyżeczkę soli rozpuść w przegotowanej wodzie, wlej do jakiegoś pojemnika ze spryskiwaczem i psikaj po tym trądziku, zejdzie, zobaczysz. I poczytaj sobie o nich najpierw, bo pewnie nie uwierzysz. Sól jest też na inne dolegliwości, ale nie będę tu wymieniać, poczytaj sama.

Gość Ja nie wiem ale
możesz jeszcze kupić krem solaris z tej firmy i sobie kłaść na twarz po popsikaniu twarzy roztworem z soli. Będziesz miała piękną gładką buzię.