Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mgr przyszła inz

czy jest takie cossssssssssssssssssssssssss

Polecane posty

pisze wlasnie CV i LM, chce napisac w LM ze "Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku zdobyłam dzięki praktykom odbywanym w czasie studiów w Rafinerii %$#^#$^ S.A- dział Analiz i Kontrolingu. moze tak być czy w działe Analiz i Kontrolingu? i czy w ogole jest taki dział jak to inaczej ując?

help

Gość joaśka23
Nie wiesz gdzie miałaś praktyki?????

nie wiem bo nie chodziłam, a mam napisane w papierach Rafineria Nafty #$%$ SA - Analiza i Kontroling więc nie wiem czy to jakiś dział osobny czy co

a może w dziale Analizy i Kontrolingu jak jest poprawnie ? :/

Gość vvvvvvvvvvvv
A nie Analizy i Monitoringu??

analiza i kontroling :O na stowke

ale jak to bedzie: w dziale Analizy i kontrolingu czy w dziale Analiz i Kontrolingu? jak napisać LM, na co uważac? i jak to zrobić by zachęcic pracodawce, bo doswiadczenie mam słabe a stanowisko odpowiedzialne

Gość vvvvvvvvvvvv
Bardziej mi jakoś pasuje dział analiz i kontroling

jak takie odpowiedzialne stanowisko to nie masz się co spinać o ile przejdziesz testy i rozmowę u nas patrzą tylko jaka uczelnia i jaki kierunek był skończony, wzywają wszystkich którzy w miarę odpowiadają a reszta zależy już od danego kandydata a nie LM czy CV bo tam wpisać można wszystko ;)

a mi sie wydaje ze kontroling chyba pasuje odmienic.. nie wiem nie mam wykształcenia polonistycznego

kierowniczka.... sugerujesz ze nie mam szans???skonczyłam dobry kierunek, jednak mam tylko praktyki 6 tyg :/ chcialam isc na staż ale w PUPie powiedzieli ze nie mają pieniedzy ... dopiero od przyszłego roku !!! (rząd przeznaczył o połowę mniej pieniędzy niż rok temu- patologia :/ ) wiem ze mam slabe szanse ale przeciez musze sie starac, praca sama do drzwi nie zapuka :/

ja niczego nie sugeruję, po prostu nie spinaj się tam z tą odmianą bo i tak w wielu firmach jest rozmowa + testy więc to czy odmienisz czy nie, nie ma najmniejszego znaczenia ;)

a co robiłaś oprócz studiowania? u nas takie osoby, które tylko studiowały nie mają najmniejszych szans. jeżeli dobrze wykorzystałaś czas studiów to nie masz się o co martwić ;)

jakie testy? będe stać się na stanowisko na zastępstwo, mysle ze bedzie mniej chętnych

tzn? co robiłam oprócz studiowania? chodzi ci o to czy pracowałam? niestety nie :P

a mozesz podpowiedziec co mnie czkea na rozmowie kwalifikacyjnej i jak wywrzeć dobre wrażenie?? jakich pytan moge sie spodziewac ? konkrety :P

no wlasnie, pdobno liczy się pierwsze wrażnie a jak z reguły jestem osobą nieśmiałą :/ :o i bardzo się denerwuje szczegolnie w takich stresujących sytuacjach, czy jestem skreslona całkowicie>?

ah i jeszcze jedno pytanie, studiuje 2 kierunej, jestem po pierwszym roku (dziennie) i planuje nie pisac tego ani w CV ani LM, bo bedzie tylko wprowadzac niepotrzebne zamieszanie a jak dostane prace to pojde na zaoczne albo zrezyguje , choc nie wiem bo podobva mi się i sie przyda :/

ja miałam testy logicznego myślenia, potem rozmowę kwalifikacyjną z kierownikiem mojego działu (najpierw luźna rozmowa: kim chciałam zostać w dzieciństwie, dlaczego wybrałam taki kierunek a nie inny, jakie są moje mocne a jakie słabe strony, co robiłam podczas studiów, a potem już bardziej profesjonalna rozmowa o branży i na koniec mały sprawdzian z angielskiego :D - rozmowa o branży po angielsku). ogólnie co robiłaś, ja brałam udział w konferencjach kilku, byłam na wyjazdach organizowanych przez moją uczelnię, miałam staż zagraniczny, semestr na Erasmusie byłam, uczyłam się drugiego języka czyli dość intensywnie ;) robiłam projekty, należałam do kółka naukowego.

no niezle wiadac ze zaradna z ciebie dziewczyna ....a ja patrząc z perspektywy czasu teraz zaluje ze nie wykorzystałam mozliwosci jakie dawaly studia :/

hmm a mozna pościemniac o konferencjach i kółkach? musialas przedstawić jakies dokumenty potwierdzające udział czy wierzyli na słowo ? :)