Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryhrtr

czy często test się myli

Polecane posty

Gość tryhrtr

mam stałego partnera nie zabezpieczamy się jakoś specjalnie. Liczę dni, gdy są płodne stosujemy prezerwatywy, poza tym stosunek przerywany. Już jakieś 5 dni spóźnia mi się okres zawsze miałam najpóźniej po 28 a przeważnie co 26-7dni, teraz jest 32 dzień cyklu i nic. robiłam wczoraj rano test negatywny a okresu nadal brak. Może sobie wmawiam ale mam wzmożony apetyt czasem kłucie jajnika i dziś doszedł lekki ból piersi(ale to ostatnie zawsze mam przy okresie) już sama nie wiem , nie mam teraz żadnego stresu żeby mógł wpływać na opóźnienie i w moiom przypadku tak duże ponieważ zawsze mam w miarę regularny okres

Gość tryhrtr
jestem jeszcze strasznie ospała w dzień a w nocy nie mogę zasnąć , choć nie wiem czy to ma znaczenie

Gość kisssiak
tak test może się pomylić najlepiej udaj sie do ginekologa

Test może się mylić, ale nie stresuj się bardzo , bo pogorszysz sytuację. Trzymam kciuki, będzie okej

Gość lova
test jest wairygodny dopiero gdy zaimplantuje się zarodek..czy li 7 dni po... było juz tyle?

Gość kisssiak
nie żadnych stresów zmian nic w tym stylu, brałam augumentin 3 dni

Gość mruczunia
a co wy na to? ostatni okres zaczynał mi się 14 czerwca, od tamatej pory nie współżyłam z chłopakiem aż do 11 lipca kiedy wrócił z konferencji, potem dzień przerwy i znów13 lipca, niby się zabezpieczaliśmy (prezerwatywy), ale wyszło jak wyszło, jest pewne, że nie skończył we mnie, a ja myślałam, że mam dni niepłodne.. dopiero teraz zaczełam się bać, bola mnie sutki, mam temperature 37,2 st. (mierzyłam tylko dziś), nie ma wodnistego śluzu, a jedynie taki raczej zbity serkowaty i biały czy to zapowiada okres, czy jednak ciąża..

Gość tzn. do kierowniczka_imprezy
j.w

Gość tryhrtr
a ile okres może się spóźnić, jeżeli kobieta ma zazwyczaj normalne cykle

Gość mruczunia
max 2,3,4 dni... zależy od stresów.. i zmian klimatycznych.. leków

Gość tryhrtr
do lova a czy było już tyle nie wiem kocham się z moim facetem co 2, 3 dni jak wyżej pisałam nie zabezpieczamy się jakoś specjalnie więc nie wiem w który dzień mogłoby dojść do zapłodnienia

Błagam pomóżcie dziewczyny bo już nie wiem co mam robić. Ostatni okres miałam 12-17 czerwca... zjawił się za wcześnie bo z moich obliczeń miał pojawić się około 16. W tym miesiącu czekam na okres już 7 dzień i nic. Jeśli chodzi o seks to kochałam się z chłopakiem ale stosunkiem przerywanym, wiec jestem pewna, że nie spuścił mi się do środka. Przeczytałam, że w płynie faceta mogą być też plemniki, więc na wszelki wypadek zrobiłam 2 testy- pierwszy wczoraj i drugi dzisiaj. Oba wyszły negatywnie. Nie ukrywam, że bardzo się denerwuję, bo naczytałam się na forach, że bardzo dużo testów myli się w tę stronę. Dodatkowa informacja to fakt, że moje okresy nie są bardzo regularne, dlatego raczej nigdy ich nie wyliczałam. Doradzcie :)