Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przespałem się z..

przespałem się z siostra

Polecane posty

Gość przespałem się z..

..:)..najgorsze jest to że ona jeszcze chce, a ja mam obawy czy to normalne.

Gość astoria1985r
0/10

Gość Banitta
Ty tu się spowiadasz, czy się chwalisz ??

Ja sypiałam ze swoją siostrą chyba ze dwa lata :P a jakie bajk mi opowiadala, zeby mnie do lożka zaciągnąć :D

Gość Ewelinkaaakkkkkk
jestescie chorzy jak tak wogole mozna?!!

Gość przespałem się z..
Przepraszam wszystkich co tutaj wpadli na chwilke , te pytanie to prowokacja nic więcej. Chciałem zobaczyc jak ludzie reagują na to..Ewelinka..uwazaj na tym chorym forum to forum nie ma wiele wspólnego z realizmem i prawdziwym zyciem, aż złość bierze żę moje dzieci mają dostep do takich bzdur, ale to mnie skłania do nacisków w szkołach dzieci o wychowanie seksualne..bo z nety to sami dewiaanci sie wyłaniaja i nic więcej, większa połowa kłamie i sciemnia, niektórzy bawia sie wykozystujac naiwność innych. takie fora nic nie wnoszą, a tylko pogłębiaja niewiedze, bo tyle bzdur to w zyciu nie widziałem co tutaj jest, poczynając od penisów i kończąc na zdradach i jakiś pierdołach, niekiedy ktos zakłada temat prawdziwy szuka porady, a co dostaje? zastanówcie sie niejeden chce się zabic pewnie po przeczytaniu komentarzy i weźcie pod uwagę że na forum wchodza także wasze dzieci córki i synowie i uczą sie bzdur. Zobaczcie na to pytanie odpowiedziało e kilkanascie minut 5 osób z czego pierwsza wyłapała bzdurę, druga tez, trzecia nie jest pewna ale zakłada prawde, czwarta robi sobie totalne jaja i podkręca atmosfere,a Ewelinka uwierzyła Zacznijcie czytać książki fachowe nie internet, a jeżeli już to robicie to bierzcie pod uwagę że tutaj większość kłamie. Przejżyjcie tematy jakie są poruszane..większośc jest tak prymitywnych że człowiek mający jakiekolwiek wiedzę o anatomii , budowie człowieka, relacjach społecznych poprostu az się za głowę łapię jak mozna wymyslac takie debilizmy. Przepraszam normalnych co szukają prawdziwych porad w rozwiązaniu problemów, pogadajcie z przyjacielem lepiej,

Gość analityk.
Seks z najbliższym rodzeństwem, w przypadku gdyby byly z tego dzieci, daje DUŻE ryzyko wad genetycznych. Nikt nie jest doskonały. Ewolucja jest napędzana przez dobór naturalny ale losowych zmian w genach. To żaden projekt, to loteria. Stąd mamy w sobie mnóstwo wadliwych genów, które są uśpione, bo często żeby jakaś choroba genetyczna się ujawiniła, potrzebne są dwa takie same wadliwe allele genów (jeden od matki, drugi od ojca dziecka). Im bardziej matka z ojcem są spokrewnieni, tym większe szanse że trafi się na dwa wadliwe allele. W przypadku brata i siostry, mają oni po 50% identycznych genów. Jeśli jest tam jakiś wadliwy gen, który potrzebuje do ujawnienia jakiejś choroby mieć drugą, identyczną parę, to jest duża szansa że tak się stanie. Od ojca (który jest bratem) dostanie dzieciak 50% jego genów i od matki (kóra jest siostrą brata) 50%, tyle że połowa z nich będzie taka identyczna. Stąd szansa 25% że dziecko dostanie dwie identyczne pary alleli wadliwego genu i dużo, dużo, dużo większa szansa na chorobę genetyczną, upośledzenie itp. To tak w uproszczeniu, nie naukowym językiem. Ludzie kiedyś genetyki nie znali, ale widzieli że CZĘSTO dzieci powstałe w związku blisko spokrewnionych osób są CHORE. Stąd we WSZYSTKICH cywilizacjach taki seks to jest TABU. Stąd zakaz kazirodztwa. A antykoncepcji kiedyś nie znano , więc seks bardzo często kończył się ciążą.