Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna taka tam

jej się powodzi -jedynaczka głupia

Polecane posty

Gość zazdrosna taka tam

moja koleżanka ma 20 lat studiuje prawo mieszka w domu jednorodzinnym z wielkim ogrodem , jej rodzice mają kilka ładnych kilkuhektarowych działek ( 2 są przepisane na nią) ostatnio dostała od starych auto terenówkę oni ją utrzymują ma ponad 2 tysiące miesięcznie na siebie oczywiście od rodziców mieszka sobie przestronnej w kawalerce a ja musze zasuwać ,żeby sobie zarobić na studia i mieszkam w bloku razem z siostra w jednym pokoju :(

Gość pociesz się że on bez starych
nic by nie osiągnęła i w życiu cały czas się będzie bała, że jak rodziców zabraknie to sobie nie poradzi.... ty jeśli nauczysz się zarabiać i rozwiązywać problemy, zawsze będziesz się czuła pewnie i nie będziesz musiała na nikogo liczyć i trząść dupą o niego

chociaż bedziesz miała satysfakcję że do wszystkiego w życiu doszłaś sama nie możesz się zaminić z tą swoją znajomą więć też nie ma po co tracić nerwów tylko zaakceptować sytuację..może tobie też się kiedyś poszczęści

Gość zazdrosna taka tam
niby tak tylko ,że ona glupia nie jest ,ma mnóstwo znajomych jest ogólnie lubiana ( i nie przez to ,że ma kasę tylko za osobowość) ogólnie ma wszytstko + bogatych rodziców :(

Gość grunwald :)
boze nikt nie wybiera rodziców :/ nie osmieszaj sie, zgłos do usuniecia, bo topik ci sie nie udał.

Gość Adamo...
zazdrość to polska choroba on(a) ma a ja nie mam

Gość fzdsfdfs
w domu czy w kawalerce w koncu mieszka???

Gość fdhtshrg
mieszka w kawalerce, bo studiuje, a jej rodzice mają dom jednorodzinny. tak trudno to zrozumiec?:)

Gość zazdrosna taka tam
głupia pipa :D