Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5RURURU6U

Czy bardzo wysoka atrakcyjnosc kobiety jest recepta na to ze facet nie bedzie

Polecane posty

Gość 5RURURU6U

zdradzał czy kazda kobieta moze czuc sie zagrozona ..... nawet najpiekniejsza ...

Gość pan ambasador
nie jest poczucie zagrożenia wynika z niskiej samooceny nieumiejętnego doboru partnera, męża

Gość ostry gostek jeden
Efekt Coolidge'a Efekt Coolidge'a wzrost libido mężczyzn wywołany zmianą partnerki seksualnej. Fakt, iż atrakcyjność kobiety szybko maleje w oczach jej stałego partnera, tłumaczy się tym, że mężczyzna nie jest predestynowany do monogamii. Pochodzenie terminu Zjawisko nazwał w 1955 r. amerykański etolog Frank A. Beach, któremu takie określenie zasugerował jeden ze studentów podczas konferencji psychologicznej, tłumacząc ją anegdotą o prezydencie stanów Zjednoczonych Johnie Calvinie Coolidge'u: Pewnego razu zwiedzał fermę drobiu wraz z żoną. Ta na wieść, że kogut może odbywać dziesiątki stosunków dziennie, powiedziała: Proszę powtórzyć to panu Coolidge'owi!. Gdy to zrobiono - prezydent spytał: A czy za każdym razem z tą samą kurą?. Usłyszawszy: Nie - ciągle z innymi, polecił: Proszę szybko powtórzyć to pani Coolidge!.

Gość zależy jaki facet,czy ją kocha
z wzajemnością czy nie.

Elin coś tam, żona Woodsa: http://cdn.idontlikeyouinthatway.com//pictures/20091217/Elin%20Nordegren%20Divorce/elin_nordegren_divorce.jpg Cheryl Cole, żona Ashleya Cole: http://www.topnews.in/files/Cheryl-Cole102.jpg Eva Longoria, żona Tony'ego Parkera: http://pu.i.wp.pl/k,NDk0NDEyNTEsNDUzMjAxNDU=,f,Eva_Longoria.jpg Atrakcyjne?

e tam bo zdradzić jakąś smutną szarą myszkę, której oczy mówią błagalnie "zdradź mnie proszę z moją jedyną przyjaciółką, przeleć przynajmniej moją młodszą siostrę" to żadna zabawa............ale zabawić się za plecami takiej Cheryl Cole to jest już naprawdę coś;)

Gość zależy jaki facet,czy ją kocha
Pierce Brosnan mimo pieniędzy i kariery nadal jest z tą samą żoną.To wszystko zależy jak się ludzie dobiorą,różnie może być.

Gość 5RURURU6U
rhttj

Gość pan ambasador
atrakcyjne przynajmniej na tych fotkach ale lepiej mieć wszystkie trzy niż tylko jedną :D

mój były idol piłkarski i wzór do naśladowania - Giggs - posuwał nawet żonę swojego brata - ale mi wstydu najebał , zdrajca i kutas jeden :classic_cool::O

Gość seff
sefsef

Ryanek? E tam, w końcu to facet. tak , teraz tylko facet , zwykły i przeciętny- ale przez niego mało nie dostałem zawału - dobrze , ze został mi jeszcze jeden wzór - będę miał może kogo skreślić w razie czego...:classic_cool: piłkarzyki za dużo mają kasiorki - odpieprza im z nudów...:O

Gość ;][;[
nie i jestem przekonana, ze gdyby zrobic badania, to wcale nie byloby tak, ze glownie zdradzaja mezowie nieatrakcyjnych kobiet. Jesli ktos nie ma silnego kregoslupa moralnego, to zdradzi zawsze, nawet jak za zone bedzie mial druga adriane lime.

Gość pan ambasador
co to za dziwne zastosowanie określenia zdrada? zdradzić można ojczyznę przyjaciela ale nie kobietę ludzie trochę rozsądku

zdradzić można każdego komu oobiecałęś wsparcie... a porem idziesz wygodniejszą a drogą

Gość pan ambasador
kto przy zdrowych zmysłach obiecuje cokolwiek takiej istocie jak kobieta :O

Gość znam pana ambasadora
pisal tu kiedys po innym nickiem, a nawet wieloma :D

Gość bo już nie muszą
a może niektóre kobiety tylko udają że wierzą a i tak abrdziej interesuje je to co dostaną w spadku lub przy podziale majątku ? gdzie jest napisane że każda kobieta kieruje się rzekomą miłością wychodząc za mąż ?

Gość pan ambasador
znam pana ambasadora może jeszcze powiesz że nosisz moje dziecko :classic_cool:

Gość belerofront
pewna jest tylko smierć i podatki:)

Gość znam pana ambasadora
nie noszę żadnych dzieci :D