Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mvmjnv

KObiety ktore nie widza chamstwa swoich mezow..

Polecane posty

Gość mvmjnv

dlaczego kobiety nie widza czasem co robia mezowie, jacy sa chamscy, jak sie odnosza do nich samych....ja mam akurat 2 przyklady u kolezanek, to jest masakra,obgaduje ja nie zajmuja sie wogole dziecmi, przeklinanie,

Gość najgorsze jest to ze np.
moja kolezanka mowi o mezu ze: on jest dobry...tylko tyle, nigdy przez 10 lat nie powiedziala ze go kocha, a on opowiada o niej znajomym ze jest glupia, sypiaja raz na rok, maja 2 dzieci ktorych on niechcial i nigdy nie byl nawet na spacerze, w domu odpycha je do niej, natomiast pracuje i w miare dobrze zarabia, wiec moze temu, w domu nazywa ja gnida i bezczelnie mowi przy ludziach ze gdyby nie mial kasy to nawet by z nim nie rozmawiala, ona ma 35 a on 46, i to jest prawda a ona nie odzywa sie ani slowem,przeciez to wstyd....druga tez to samo maz jej powiedzial prosto w twarz ze jest brzydka i tyle, chce z nia byc ale bedzie chodzil na dziwki, i to robi, czy naprawde to jest to na zasluguja te kobiety??

Gość jaja jak berety :D
ja to po co on sie zenil jezeli mu sie zona nie podoba...jeszcze jakie ultimatum jej postawil ze bedzie chodzil na dziwki...ale co to za faceci...gdzie to sie rodzi..matko swieta

Gość porażkaaaa fff
moja matka nie widzi chamstwa mojego starego od 30 lat i chcę zeby ona się z nim rozwiodłaa