Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz jest z nami malutka;

Który laktator pomaga w laktacji?

Polecane posty

Gość juz jest z nami malutka;

Wiem, że dobry medela, ale który? poradzicie? Pokarmu nie mam, jutro 4 doba. Przy pierwszym dziecku skonczyło się na sztucznym karmieniu, a tego nie chcę:/

WIESZ JA MIALAM RECZNY AVENTU I BYL NAPRAWDE SWIETNY , ZANIKAL MI POKARM JUZ RAZ DZIENNIE TYLKO KARMIAM A TYM LAKTATOREM TAK ROZKRECILAM ZE W SUMIE TO POZNIEJ ZA DUZO MIALAM :) TRZEBA TROCHE CIERPIWOSCI I SAMOZAPARCIA

avent z nasadką masującą, ręczny - narazie ci nie powiem czy działa rzeczywiście tak jak pisze, że wspomaga laktację

nie zapomnij żeby pić dużo wody, ja wypijałam ponad 2 litry dziennie i to mi naprawde pomagało, żadne herbatki laktacyjne tylko dużo wody, to podstawa. również polecam ręczny aventa. trzymam kciuki żeby się udało :)

ja miałam tt ręczny ,i nie powiem pomógł mi bo po tej cholernej cesarce zero pokarmu ,zaczęłam w szpitalu pracować z laktatorem i o pokarm w drugiej dobie powolutku się rozkręcał a potem już wszystko było ok ,do dziś karmie małego a ma 7 mies ,przy pierwszym dziecku nie używałam od razu miałam full .