Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Bezrobocie nie istnieje - jest tylko lenistwo i brak kompetencji

Polecane posty

Kto zatrudnilby lenia badz osobe nic nie potrafiaca (tacy sa niestety nasi bezrobotni). Przeciez brakuje w Polsce ludzi majacych fach w reku (np. inzynierow), a za duzo jest nic nie wartych socjologow, filozofów, politologow itd

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
a Ty co skończyłeś/aś?

a znajomości to pewnie masz?

Gość rrtrtttyyty
to po co przyglupie siedzisz na forum i piszesz pierdoly? DO ROBOTY

Gość i my jesteśmy sobie
Inżynierów też będzie wielu,a nie każdy się nadaje na studia techniczne,nie każdy bowiem umie rysować.A nawet jak potrafi zrozumieć matematykę czy fizykę,to nie będzie w nich dobry bo go nudzą,na co tacy inżynierowie.

rrtrtttyyty popieram

Gość nie dokońca tak jest
pracodawca nie zatrudni tez osoby zbyt cwanej, bo będzie się bał że go ta osoba wykoleguje z interesu.... dobry pracownik etatowy to taki trochę ciapciowaty typ ale solidny, uczciwy i pracowity.

a co ma na celu Twój temat? do czego zmierzasz? chcesz sie dowartosciowac?:)

Moj temat wskazuje na prawdziwe przyczyny bezrobocia - sie sa jemu winni politycy czy jakis system. Kazdy, kto potrafi cos przydatnego, ma prace.

oprócz umiejetnosci w dzisiejszym swiecie duze znaczenie maja znajomosci............. taka bolesna prawda.

"bzdurrra........ w Polsce nie istnieje bezrobocie tylko BEZPŁACIE http://www.youtube.com/watch?v=AZDHGqJBVDE" Właśnie to jest najważniejsza racja jak na razie w tym temacie:classic_cool:.Jak będa podatki kosmiczne i marnotrastwo to nawet jak będzie sie przez 7 dni w tygodniu w każdy dzień pracować 15 godzin to nie będzie dobrobytu:O.

no to co powiesz szanowna pani architekt na to że w mojej okolicy poszukują pracownika biurowego oczywiście studia skończone i wymagają angielskiego i ... chińskiego! I oczywiście pensja podstawowa.

np. urzad gminy - pracuja tam ludzie. ktorzy niekoniecznie posiadaja wyzsze wykształcenie ........... odpowiednie kwalifikacje......... pracuja, bo pracowała ich mama, babcia czy jakas krewna...........

bezpłacie to juz swoja droga:) wymagaja znajomosci ,,cudów" a płaca grosze......

dddddddddddddddddddddddddddddddddddd mam wrażenie jakbyś Gminę w której mieszkam opisywał :D Panie emerytki, trzymające posadki dla córeczek :D

pisze z zycia wziete:) byłam na stazu w gminie, mam wyzsze znam angieski i coz z tego....jak konkurs to sciema, bo z gory wiadomo kogo przyjma........

Gość Wyrozumiale - Wspaniale
Kto to napisał?Żałosne,do bani bez kitu...Nie ma bezrobocia-łuu myśl roku dobre!System jest beznadziejny,trzeba robić tylko konkrety,a to ma się chyba tylko kręcić bardzo bardzo powolutku i aż do marnej rewolucji

no niestety taka prawda jest, ale też swoją drogą to się troszeczkę uśmiałam, bo moja znajoma też nie dawno startowała w konkursie na jakieś stanowisko do Gminy i miała pytanie co to są koszty kwalifikowane. I nie wiedziała tego, ja mam studia w zupełnie innej dziedzinie ale chodziłam do ekonomika i takie rzeczy proste się wie...

:)

Wyrozumiale- ja mam wyższe i pracy niestety nie mam. I nie jest to jakiś najgorszy kierunek. Poszła bym na kasę u siebie w mieście, no ale sory- nie za 1000 zł :(

Gość glas choperrs
ja mam 45 lat i nigdy nie pracowałem po czesci przez lenistwo po czesci przez to ze kraj nie ma mi nic do zaoferowania .

Marry Janne nie odpowiedziałaś na wszystkie moje pytania....

Gość dzentellmen
dlamnie wyplata równa 1200 - 1700 pln to bezrobocie. taka kasa dobra na poczatek po studiach dla humanisty. osobiscie wolabym b yc bezrobotny niz za tyle pracowac.

Nie rozumiem - przeciez kazdy w Polsce moze zalozyc firme - mozna nawet dostac dofinansowanie. Tylko wiadomo - trzeba cos potrafic poza czytaniem kozaczka i innych debilnych portali

po studiach jest praca w dużych miastach.. w małych bbardziej się opłaca zawodówka