Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Bezrobocie nie istnieje - jest tylko lenistwo i brak kompetencji

Polecane posty

Gość fsfds
a po co pracować ? Za 1500 zł ? LOL

Nie no Juzku ja bym chętnie poszła do pracy, nie koniecznie zgodnej z wykształceniem. Tak jak mówiłam mogła bym iść na kasę, nie było by problemu. Byłam nawet zapytać, ale jak usłyszałam że ubezpieczenie od podstawowej i stawka godzinowa 5,50 zł no to wybacz...

Gość anlkmxa
"Nie rozumiem - przeciez kazdy w Polsce moze zalozyc firme - mozna nawet dostac dofinansowanie. Tylko wiadomo - trzeba cos potrafic poza czytaniem kozaczka i innych debilnych portali" każdy moze dostać? nie każdy dostanie, kasa jest ograniczona, poza tym sa wymogi które nie każdy spełnia każdy moze założyć firmę, ale nie każdy założy; wyobrażasz sobie 40 mln firm w Polsce? ale każdy ma prawo do godnego życia nawet jak pracuje na etacie u kogoś ma prawo założyć rodzinę i powinien mieć pieniadze żeby ją utrzymać dlatego nie pierdolcie że każdy może być sobie szefem bo to już na wyrzyganie człowieka bierze

Gość r4353534254325
a za duzo jest nic nie wartych socjologow, filozofów, politologow itd mam nadzieję, że to prowokacja kolejnej kretynki z zawodówką na karku, ale nie wiem jak można nazywac humanistę że jest nic nie warty. To że ktoś nie potrfi zrozumiec i docenic humanistów to już jego problem. A to, że w naszym kraju jest praca głównie dla kucharek, szwaczek, fryzjerej, krawcowych, slusarzy i operatorów dżwiga - świadczy wyłącznie zl o naszym kraju... :(

Gość pintusinka
Ciekawe tylko kto łożył na twoje wypasione studia i to pewnie w jakimś "elitarnym mieście"... Coś nie wierzę, że musiałaś zapylać w Macu, żeby cię było stać na zupki chińskie i akademik. Masz mentalność rozpuszczonego dzieciaka.

Gość anyeeuw
jakbym ci opowiedziala o zydzisku skurwysynu ktory zatrudnil bliska mi osobe to zmienilabys zdanie szmato-autorze tematu. kiedy rozpoczela sie prywatyzacja i burzujstwo to zwykly czlowiek nie ma nic do gadania, jest jak niewolnik. gnebiony, przesladowany, oszukiwany i wykorzystywany. pracodawcy lamia zasady prawa pracownikow jak cholera. pracownicy musza zasowac po 10h, a hali gdzie w lato jest 40stopni a w zime prawie ze mroz. gdzie na 10godzin pracy maja 30min przerwy. gdzie zapierdalaja i sa wyzywani, oszukiwani. gdzie majac umowe na stale, boja sie ze jutro moze kurwa im podziekowac za prace i bez odprawy puscic wolno. a tylko sprobuj sie sadowac z nimi to cie zniszcza i ograbia do cna. TO JEST KURWA KAPITALIZM I WYZYSK TUSKOWY! PODZIEKUJCIE SMIECIE WASZEMU WODZOWI ZA TYRANIE, BEZROBOCIE I GLODOWE EMERYTURKI PO 70. przyzeklam sobie ze jak zycie mi sie bardziej popierdoli to pomszcze ta bliska osobe i spale firme tego skurwiela a jego zakatuje nozem. przynajmniej bede jedyna osoba na tym swiecie ktora wykonala wyrok i sad na smieciu wyzyskiwaczu ktorego nawet rak sie nie doczepi a przez niego masa osob zalewa sie lzami

Gość anyeeuw
a i ludzie czepiaja sie kazdej pracy, nawet najbardziej uragajacej i to ci po studiach! i to nie byle jakich typu filologia czy politologia. nie dziwie sie ze tyle przestepczosci sie rodzi bo skoro ktos konczy chemie lub fizyke i ma zdychac z glodu jako robol na tasmie u zyda-skurwysyna to lepiej chyba jak zostanie "producentem" narkotykow czy bomb i bedzie wysadzac banki czy faszerowac polmozgow dragami za gruba kase. ktos konczy wartosciowe kierunki typu informatyka i tez gloduje w tym kraju. wiec lepiej byc hakerem i zapizdziac burzujom kase z kont niz sprzatac ulice. na jaki chuj ktos sie ksztalcil cale zycie skoro po studiach musi zapierdalac jako robotnik najgorszej masci? dlatego rodzi sie przestepczosc. nie moze byc tak ze ktos ma byc "bogiem" i pomiatac ludzmi, niszczyc innych. jak trzeba bedzie to sprawiedliwosc dosiegnie tych "bogow" i skoncza w trumnach