Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdlosci

mdlosci...

Polecane posty

Gość mdlosci

Jak wy to czujecie? Ja jestem w 5 tyg ciazy, czuje np.dzis caly dzien jakby kluske w gardle, zbiera mi sie wiecej sliny, wszystko jakby podchodzi pod gardlo. czesto mi sie odbija w takim momencie. jak przelke sline, lub wode,herbate na sekunde mam spokoj i znowu jakby mnie sciskalo w gardle, sliny w ustach zbiera sie wiecej i tak jakby wszystko w gardle stoi. to sa te mdlosci ciazowe?

Gość mdlosci
up up

Gość Miraculum5
Ja też tak miałam. Spacer? Nudności, Leżenie? Nudności. Jedzenie? Rzyganie... i tak w kółko.... zbyt gwałtowny ruch, potrząsnięcie np w tramwaju i gotowe odruchy

Gość Miraculum5
Pij herbatkę imbirową. Naprawdę działa cuda.

Gość mdlosci
czyli to sa te ciazowe mdlosci? taka kluska w gardle, jakby podchodzilo wszystko pod gardlo i odchodzi, wiecej sliny w ustach w tym momencie itd. no to nie jest tak zle jeszcze, wyobrazalam sobie to troche inaczej. :) gorzej...

Gość mdlosci
mam takie wrazenie jakby ktos mi sciskal gardlo i czesciej przelykam sline. gardlo tez troche szczypi (jakby bylo przeziebione).

Gość Miraculum5
Ja sie dowiedziałam o ciązy w 6 tyg i do tego czasu czulam taka kluske wlasnie i to czasami naprawde... Potem bylo zdecydowanie gorzej ... :)

Gość asia Mmm
A ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy, ale od 2 dni mam takie uczucie. wlasnie kluski w gardle, podchodzi do gory i odchodzi. Tak sie czuje mdlosci? nigdy wczesniej tego nie mialam. czesto tez mi sie kreci w glowie, ale nie idzie to w parze z tym podnoszeniem sie do gardla.

Gość asia Mmm
O kurcze, to troche stary temat widze, ktos moze sie wypowie jak Wy to czujecie kobietki w ciazy?