Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam pytanie

powazna dyskusja

Polecane posty

Gość takie tam pytanie

hej, czy to normalne, ze przy roznych osobach roznie sie zachowujemy? ja z jednym wiecej zartuje, z drugim w ogole. jak ktos malo sie do mnie odzywa-np jest niemsialy, to ja tez, jak zagaudje, jets otwarty to i ja gadan jak najeta, ale rzadko kiedy to ja pierwsza przelamuje lody, zwyle czekam na okreslenie sie drugiej osoby, czy pozwoli sobie na rozmowe, zarty itp. zaczelma sie zastanawiac, czy nie jestem aby sztuczna? czasami odnosze wrazenie, ze nie mam charakteru, przy kazdym inna.

Gość IMO13834
To ja myślę, że nie masz charakteru, bo jesteś przy każdym inna. :P A teraz pokaż cycki! :D

Poważne jak chu­j Znaczy to normalne, ale dla własnego komfortu i wygody w teorii człowiek powinien dążyć do ujednolicenia. By wobec różnych osób mieć tę samą twarz, jednak dostosowywać się trochę do sytuacji trzeba

Gość takie tam pytanie
nawet smieszne, chcoiaz oklepane;) wracajac do tematu, przy roznych osobach mam rozne poczucie humoru. mam wrazenie, jakbym nie miala swojego, jestem z tym to ironizuje, z innym juz nie potrafie, z kolejnym inaczej i przy czwartym juz tez nie potrafie zaironizowac itp. nie wiem, moze tak nie jest, tylko ja sie doszukuje...

Śmieszy Cię Kabel, oj źle z Tobą dziewczyno Ale możesz powiedzieć, że jesteś sobą? Wiesz, nie będziesz ironizować przy kimś kto tego nie wyłapuje itd Określ się jaka chciałabyś być i jaka się sobie podobasz i taką bądź. A to, że szczegóły będą się zmieniać to wiadomo zależnie od kontekstu

tak już jest zależy z kim sie rozmawia z koleżanką można pożartować a;le jak idziesz na rozmowę o prace nie zaczniesz przecież opowiadać dowcipów..

Gość takie tam pytanie
wiem, ze czlowiek ma rozne maski, jest corka, studentka itp itd. ja mowie o relacjach kolezenskich:)

Gość takie tam pytanie
tak sobibe myslalam bo dzis znajomy z pracy w zartach powiedzial do dziewczyny z ktora pracowalam"jeszcze z nia wytrzymujesz?:P" wczesniej pare dni razem pracowalismy i wlasnie duz zartowlaismy, bo z niego taki typ , to i mi sie udziela. a z tra dziewczyna to prawie nic nie gadalalam. w ogole jakby inna ja. on do wszystkich taki sam.

Gość takie tam pytanie
no, ale wlasnie nie potrafie. no, ale bede na to zwracala uwage:)