Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dudi94

Testy negatywne, okresu brak?

Polecane posty

Gość Dudi94

Hej, od przeszło 2 miesięcy nie dostałam okresu. Zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywnie, czuje się jak zawsze lecz okresu nie ma. Chciałabym podkreślić że miałam niedawno anemie oraz mam problem z tarczycą. Czy ktoś wie co mam zrobić lub miał podobnie??

iść do ginekologa, zapytać czy anemia i problemy z tarczycą mogą tak działać (moim zdaniem owszem), dalej postępować wg zaleceń lekarza

Gość Dudi94
bo jeśli chodzi tez o stosunek to z gumką przerywany, dni niepłodne i z pewnością nie pękła

jest od ostatniego stosunku minęło 14 dni lub wiecej i test negatywny to ciążę można wykluczyć i trzeba szukać przyczyn zatrzymania okresu, do ginka

Gość Dudi94
ufff troszkę mi ulżyło, test robiłam ponad 3tyg. po współżyciu, może to nadżerka. Sie okaże w przyszłym tygodniu ide do lekarza:)

od nadżerki się raczej okres nie zatrzymuje, ja ją miałam i okres był regularnie, zresztą nie słyszałam żeby nadżerka powodowała tego typu problemy to mogą byc problemy z hormonami, albo torbiel, albo też nic groźnego, ja np. jak miałam mature to sie tak stresowałam, że mi okres zanikł sam z siebie na 3 miesiące, a jak Ty masz anemie i problemy z tarczycą to może być z tego powodu (szczegolnie że jeśli chodzi o tarczyce to hormony własnie wchodzą w gre)