Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takazwykłaja

nie mam parcia na ślub

Polecane posty

zaczynam się nad sobą zastanawiać.mam 24 lata, 7 lat w związku i nie ciągnie mnie do ołtarza. moje rówieśniczki tylko o tym gadają a w te wakacje to już istny wysyp wesel wśród nich.przedział wiekowy 19-25 i jedyny cel ślub! czy ja jakaś dziwna jestem?

Gość IMO13834
a masz parcie na penisa?

Gość IMO13834
Dupczenie bez zobowiązań?

Jak nie masz tej niezwykle silnej potrzeby zasuwać biegiem do ołtarza póki kolagen się dobrze trzyma to się nie zadręczaj i olej to. Jak chcą niech wychodzą za mąż, rozwodzą i co tam jeszcze chcą.

Gość julka19x
najlepsze lata marnujesz z jednym typem,ogarnij się zanim będzie za późno. a co do ślubu to dobrze ze nie masz parcia,to facet powinien sie oswiadczyc jesli chce.

:) najgorsze jest to że mojemu facetowi zaczyna się ta moda udzielać. myślałam że takie wczesne śluby to już przeszłość a tu proszę nic tylko ślub a za rok już dziecko.

Mnie szokuje własnie to parcie na ślub! Jak mozna brać ślub w wieku 20 lat ?!? Przecież nikt z nas nie jest jescze na tyle dojrzały aby wiązać się ( teoretycznie ) na całe życie. Mnóstwo jest rozwiedzionych 30-latków, którzy zastanawiają sie po co TO zrobiło. Zaczekaj jeszcze kilka lat !