Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc modowa pilnie plis

kojarzy z was ktoś markę "warehouse" ?

Polecane posty

Gość pomoc modowa pilnie plis

chyb brytyjski sklep. czy dobry ? jaką ma renomę ? porównywalną do bershki/atmosphere/h&M ???

Gość kojarze
Moim zdaniem ma renome duzo , duzo lepsza . Duzo wyzsze ceny

Gość czym karmić stąke
dzieki za odpweidx, bo widziałam na allegro coś tej firmy nowe i niskiej cenie i sie tak zastanawiam jak to możliwe . a jeszcze jakby ktoś wiedzial coś o victoria's secret i rinascimento czy warto kupowaćź tanie ciuchy tych sklepów ? z gory dzieki

Gość Lady Maverick
Warehouse jest drozszy i lepszy od H&M, Bershki. A od taniochy Atmosphere/Primark wszystko jest lepsze. Nie wiem dlaczego Primark sie Polkom wydaje taki fantastyczny - ubrania najnizszej jakosci, w najnizszych cenach, buty smierdzace klejem.

Gość czym karmić stąke
mysle że własnie dlatego Polki lubię atmoshpere/primark . bo jest tani, a ubrania z tego co widzę na allegro są ładne, gustowne kolorowe ( ale nie tak tadnetne jak np. japan style) są po prostu zwyczajne i wmiare modne...a buty to głownie widzialam balerinki i też ładne (osobiscie mam tylko bluzke z atmospehere i jest taka zwyczajna bawełniana)

Gość Lady Maverick
ladne one sa... z daleka. Czasem mozna cos wyhaczyc, ale bez mierzenia sie nie da. No i jezeli cos jest w Primarku odrobine lepszej jakosci to jest tez drozsze.

Gość kojarze
co do Primarka sie nie zgodze . Sa lepsze i gorsze ubrania . Mozna kupic badziewie , ale i cos fajnego . Zdarzylo mi sie kupic gorszy jakosciowy ciuch w sklepie drozszym niz Primark . Dla dzieci tez sa fajne ciuszki . Ale Warehouse to nie Primark . Nie ta liga . Tam sa ceny 10 razy wyzsze.

Gość Lady Maverick
Poza tym na allegro te rzeczy sa dosc drogie, biorac pod uwage, ze np. takie popularne trampki kosztuja 2 funty.

Gość Lady Maverick
Dla dzieci.... moja mala ma jedna sukienke z Primarka, ktora faktycznie jest ladna i dobrze uszyta. Te dobre rzeczy naleza raczej do wyjatkow. Moj maz kupil naszej corci pizamke - okazala sie z gryzacego materialu, gora byla szeroka, ale za krotka i z za dlugimi rekawami, spodenki waskie, a dlugasne. Musialam ja zwrocic.

Gość czym karmić stąke
a ja sie pytam tak o ten warehouse bo ich stronka wygląda elegancko ale to co sie dziee na allegro (zaznaczyłam NOWE ) http://allegro.pl/listing.php/search?category=76033&string=warehouse&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&prepareTime=0&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&a_enum%5B52%5D=1&a_enum%5B3786%5D=all&a_enum%5B3806%5D=all&a_enum%5B3766%5D=all&change_attr=Poka%C5%BC dziwi mnie to..te ciuchy są dośc tanie a w większosci niezbyt ladne , czy to na allegro to może podróbki jakies?

Gość czym karmić stąke
dużo droższe rzeczy są z ASOS ( też nie kojarzę bo mi sie kojary z komputerami bardziej albo czymś sportowym)

Gość Lady Maverick
ASOS to bardzo dobra strona www.asos.com. Maja swietne ubrania. Czesto cos od nich zamawiam.

Gość Lady Maverick
Na allegro to jakies starocie - pewnie z darow, a ze z metkami to pisza zenowe.

Gość czym karmić stąke
czyli ogólnie nie warto ? dzięki lady Maverick za odpowiedzi, ja sie nie znam na tych markach których za bardzo w Polsce nie ma wiec tak pytam...

Gość Lady Maverick
Warehouse ma dobra jakosc, wiec jak ci sie podoba to czemu nie :) Z ASOS mozesz prawdopodobnie sama zamowic, bo wysylaja za darmo do Polski. Wcale nie jest tam tak drogo. Ostatnio widzialam sukienke na wyprzedazy po 10 funtow, a na allegro byla za 180 zl.