Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AVP@

Czy ludzie naprawde odnosza sukcesy jakie ogladamy na zdjeciach na NK lub facebo

Polecane posty

Gość AVP@

oku? Czy to raczej falszywy obraz ich niespelnionych ambicji lub kompleksow? Ze zdjec moich znajomych wynikalby ze ich zycie to bajka i niekonczace sie podboje na sciezce kariery czy zycia uczuciowego , niestety w realu rzadko to dostrzegam, z reguly prowadza zupelnie przecietny zywot

Gość twims
A jak oni wyrażają fotograficznie tą swoją karierę? :D Bo to mnie zaciekawiło

Gość NIEmoralnaaaaa1333
mysle ze to na pewno pozory. kazdy w necie wypada lepiej niz w realu.

Gość srebrnakomoda
Wydaje mi się ,że ci co naprawdę coś osiągneli w życiu , nie mają konta na nk lub fc.

Gość ja piszę o sobie
Ja na naszej klasie mam konto.chce sie chwalic,aby osoby ktore mnie nie lubily , widzialy , ze mi się powodzi.

z moich obserwacji wynika ze ci którzy naprawde osiagneli jakis sukces w życiu nie potrzebują sie nim chwalic.. a ludzie którzy nie maja takiego szczesia ale raz na jakis czas "cos" im sie uda chca sie tym pochwalic.. ale tez nie ma chyba w tym nic zlego

Gość Szyba
Nie. Niektórzy ludzie lubię się chwalić więc gdy tylko mają okazję robią zdjęcia np u znajomych, gdzieś będąc przy okazji, albo gdy w domu zdarza się wyjątkowa uroczystość, a potem te najlepsze zdjęcia wstawiają na naszą klasę sugerując, że tak żyją na codzień. A prawda jest taka, że żyją zwyczajnie, ale żeby w oczach innych być uznawanym za bogatych, ''życiowych'' muszą co jakiś czas wrzucić extra fotkę.

Gość cdsiudsuc
A takie tam na obiedzie u Billa (Getsa)