Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudzia82

Przesądy i inne bajery;p

Polecane posty

Gość brudzia82

Słuchajcie jest cos takiego że kiedy sie komuś czka wtedy ktoś o nas myśli;) mnie to sie czasami spełniało a czasami nie:) Też macie coś poodbnego? i Czy w to wierzycie??;P

jeśli 82 to rocznik twojego urodzenia to jedyne co mam do powiedzenia; ja pierdole :D

Gość brudzia82
Oj tam oj tam ;p Przeciez to nie ważne w jakim wieku w co sie wierzy prawda?

oh, ważne moja droga jeśli w wieku 29 lat wierzysz,że czkawka ma drugie dno no to błagam :) nie chcę wiedzieć jak dojrzała jesteś w innych dziedzinach życia :))

Gość brudzia82
Kurde no;p przecież kazdy wierzy w to co chce;) Ja nie wierze ale mi sie to sprawdza i tyle i nie tylko mi

Gość OneTwo
Królik może i ciotowata ale twardo stąpa po ziemi.

brudzia nie przejmuj się,kjójicek jest jeszcze bardziej infantylna i niedojrzała :classic_cool: weź się kobieto nie wymądrzaj tak ok? U Ciebie bład popierdala za błędem.. więc nie pouczaj innych,niech sobie wierzy w przesądy..nie wiem czy to świadczy o niedojrzałości skoro w takowe wierzą głownie starsi ludzie :O 🖐️

kolejna jakze bezpodstawna krytyka na mój temat :D nie pisz, ze nie wierzysz, bo jednak rozpatrujesz to w sensie, że jednak jest to wysoce prawdopodobne, coś na rzeczy jest, ale błagam wiara wiarą , ale nie w czkawkę :D

jakiee górnolotno przemowy :classic_cool: Dlaczego narzucasz innym swoje zdanie?

o kurwa, pewna gówniara postanowiła się uwziąć na mnie i nie wiem czym jest spowodowana ta twoja żałosna niechęć do mnie, ale kochanie co do starszych ludzi, masz okazję do wykazania swojej mądrości, może znajdziesz te czynniki dlaczego ludzi urodzeni kilkadziesiąt lat wstecz maja tendencje do wierzenia w tak kurewsko głupie rzeczy, i nie wmówisz mi ze wierzenie w czkawkę, jest to oznaka dojrzałości, mądrości i takiej pewnej stanowczości :D

A gdzie ja Ci wmawiam,że wiara w czkawkę to przejaw dojrzałości,mądrości i takiej pewnej stanowczości ? Co za bełkot.. czytaj ze zrozumieniem GÓWNIARO! :O 🖐️

a Ty wiesz co to jest wmawianie czegoś? Ja tylko Ci wyjaśniłam bo widze,że nie wiesz nawet co to niedojrzałość . :O 🖐️

po pierwsze mała! słuchaj, to ty użyłaś słowo wmawianie pierwsza i to ty chcesz na sile w każdym poście coś mi udowodnić :) przeczytaj jeszcze raz, a dwa co do rozumienia słów, nie czepiam się az tak szczegółów, ale nie pojmujesz do końca co to znaczy narzucać poważnie przeczytaj jeszcze raz i ta swoją 'agresje' czy cokolwiek do mnie przejawiasz w tej chwili odstaw na bok, bądź obiektywna, zero subiekcji tylko na 5 minut :) a później sobie mnie jedź ile tam chcesz :)

Gość OneTwo
Królik wyjdź na świeże powietrze. Jak można być sędzią we własnej sprawie ? W jaki sposób można oceniać wycinki rzeczywistości, które mnie bezpośrednio dotyczą, których jestem częścią ? Należy stosować ścisłe kryteria, a przy tego typu dyskusjach, trudno o ułożenie sprawiedliwego katalogu.

Ty no mała! Ile Ty masz lat żeby się tak szarogęsić,hę?Przejaw agresji? sama pojechałaś pierwsza autorce a Ona tylko się zapytała.. gdzie Twoja obiektywna opinia? bo wyraziłaś tylko tę subiektywną,nikomu niepotrzebną 🖐️ idź spać może jutro będziesz pisała normalniej :O 🖐️

bo autorka zadała pytanie, na które nie można odpowiedzieć czysto obiektywne, a mianowicie, czy w to wierzycie, prosila sie o subjekcję, a ciebie prosiłam o odstawienie tych negatywnych emocji i spojrzenie na to co wypisujesz ty, ja z bardziej świeżego punktu widzenia, bez tej niecheci do mnie :) OneTwo wystarczy odrobina właśnie dystansu, samokrytyki i uwierz, że sędzią możesz być doskonałym, ale trud musi być włożony wiesz jeden wycinek rzeczywistości, ciągnie za sobą kolejne, wszystko jest ze sobą doskonale połączone, jest setka części która łączy się jednak w ta całość, a sprawiedliwość to kwestia względna, moja sprawiedliwość będzie niezrozumiała dla ciebie, i podejrzewam ze vv