Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vybiunocieeeekawa

jak często kupujecie ubrania?

Polecane posty

Gość gość
Ja lubie się ubrania ale nie ich kupowanie, i generalnie nie przywiązuje uwagi tak bardzo do ubrań - zawsze jak mi jakaś palma zaczyna odbijać bo za dużo czasu spędzam w towarzystwie kobiet zakupocholiczek sobie musze przypominać że nie tędy droga i że to nie jest w życiu ważne - inaczej też mogłabym wpaść - do sklepu odzzieżowego wchodzę 1-2 w miesiącu u brania kupuje max raz w miesiącu jakas bluzka i czy szalki/torebka ale sa miesace np sierpień że kupiłam 4 pary butów, ale dlatego że było takie zapotrzebowanie na nowe sandały sportowe, sandały klasyczne na koturnie. Półbuty na chrzciny, i jakieś sportowe nowe już nie pamiętam... ale teraz kupiłam 2 bluzki z 3-4 tygodnie temu.

Gość gość
Co najmniej raz w tygodniu, czasem się zdarza codziennie jak są wyprzedaże, często jak się nudze przegladam strony sklepów i kupuje, także mam masę ciuchow

Gość gośćmisia
Raz na rok,moze dwa

Gość gość
Sporo ambitnych projektów w stylu retro znajdziesz w https://www.lejdi.pl/ Mam granatową sukienkę od nich, w której najczęściej chodzę. Jak dla mnie ideał wykończenia, kolor super, w praniu nic się nigdy nie działo.

Gość sofija

Trudno powiedzieć, czasem parę razy na miesiąc, czasem raz  w miesiącu. Ja sporo kupuję w sklepie Layla, to sklep internetowy. Mają fajne czapki, bluzy, jeansy a do tego dobre ceny i szybko realizują zamówienia.

Gość Sipka

On line lubię kupować w nico.com.pl - sklep ma wiele ładnych ubrań, w dobrej cenie i dobrej jakości. Jak robię zakupy to hurtowo - można dużo kupić, w dobrej cenie i co istotne - dla całej rodziny.