Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka258

Telkineza - co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość Olka258

Wiem, że było tego pełno, ale mi chodzi o taki mój przypadek... Zawszę jak patrzyłam na firankę, coś lekkiego, papierek czy co, to po chwili zdawało mi się, że to coś się porusza... Zawszę myślałam, że watr czy co, bo mimo zamkniętego okna, to powietrze jest i cały czas zachodzi w nim dyfuzja (wiem... jak dziecko). Mimo tego "wytłumaczenia" robiłam tak dalej. Właśnie dzisiaj przypomniało mi się o tym, więc popatrzyłam na YouTube jak ludzie robią coś takiego. Najwięcej było przykładów takiego wiatraczka, a mianowicie kawałka kartki czy pazłotka położonego na szpilce czy igle witej w gumkę by się trzymała w pionie. Sama spróbowałam. W pierwszej minucie nic, ale powiedziałam sobie: ale ja to umiem... I po chwili przeszedł mną taki dreszcz i w TEJ SAMEJ CHWILI to się poruszyło... Wystraszyłam się jednak i szybko rozebrałam to na czynniki pierwsze, ale teraz tak myślę... Czy strach się bać? Przecież to jest już we mnie i nie wyjdzie i w każdym człowieku, tylko niektórzy po porostu nie wierzą... Mam dalej próbować? Bo szczerze, to bardziej boję się tego uczucia... Jakbym miała zaraz zemdleć... taki mocny dreszcz, który jak przerwałam byłam w stanie takiego jakby przebudzenia... Takiego oszołomienia jak ktoś cię zaspanego gwałtownie budzi rano... Co o tym myślicie?

chciałbym sobie zamieszać kawę przy pomocy telekinezy, kiedyś podobny "dreszcz" mnie przeszedł jak próbowałem pisma automatycznego,długo długo nic, a potem o tym zapomniałem, zamysliłem się i nagle zacząłem pisać "zmnienn..." ale się wystraszyłem i rzuciłem długpis

Gość Olka258
teraz to mam po wczorajszym delirke . strasznie mnie tez odbyt boli

Gość olka258
Osobo powyżej..... SSIESZ!!! Masz coś z głową i chciałeś/łaś rozśmieszyć... nie udało ci się.... -.-