Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaola........

Którego faceta mam wybrać? POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość olaola........

I nie wiem którego wybrać. Oni o sobie nawzajem nie wiedzą, a jasno widać, że mają wobec mnie jakies zamiary, a oni też nie są mi obojętni :O problem w tym, ze nie wiem którego wybrać.. Każdy wydaje mi sie, że to właśnie 'ten'. Może znajdą się tu jakieś dziewczyny, które mi jakoś pomogą w wyborze? Facet nr 1 - 22 lata. Najprzystojniejszy, choć niski (ma 170cm.. mi to co prawda nie przeszkadza, ale wiem, że czasami jest to problem, gdy kobieta chce założyć obcasy, zwłaszcza, że ja mam 168cm). Dowcipny, z dystansem do siebie, w miare inteligentny, troskliwy, nie umie sie gniewać (z resztą ja też :D - jak sie pokłócimy na drugi dzień jest tak jakby tej kłótni wogole nie było ;)). Jednak jego największą wadą jest spóźnialstwo i to, że lubi sobie wypić, co prawda z głową, ale jednak ;) Lubi dzieci, ale jesli o nie chodzi to chyba każdy z tych 'moich' trzech je lubi. Do tego jest strasznie sympatyczny i kulturalny - jeszcze nigdy nie słyszałam przekleństwa z jego ust ;). Bardzo ambitny. Facet nr 2 - 21 lat. Przeciętnej urody, powiedzialabym, że jest taki 'całkiem, całkiem' ;). Strasznie dowcipny, z dużym dystansem do siebie. Jednak przez ten jego humor czasem ciężko rozmawiać na jakieś poważniejsze tematy. Drażni mnie w nim to, że wierzy w zabobony, jakies uroki, klątwy i te sprawy :O. Jednak to go chyba nie skreśla - zauważyłam, ze jest też bardzo pomocny, przez co też uległy i często ludzie go wykorzystują. Potrafi być czuły i jest raczej stały w uczuciach. Nie pije, nie pali, nie cpa ;) Można by o nim rzec - duże dziecko :P. Jest dość mocno wierzący. Facet nr 3 - 21 lat. Facet zagadka. Z wyglądu nic specjalnego. Powiedzialabym wręcz, że jest brzydki, ale jednak coś mnie do niego ciągnie. :D. Facet z duszą artysty - poeta. Pasjonuje sie muzyką - pisze teksty, gra na gitarze, marzy o założeniu kapeli >w kilku już grał< (o chodzeniu na koncerty chyba nie musze wspominać :D). Straszny gaduła i perfekcjonista. Z dużym poczuciem humoru. Co do dziewczyn ma strasznie duże wymagania (jeśli chodzi o wygląd, co jest dla mnie bardzo dziwne, bo sam nie ma zbyt wiele do zaoferowania :D). Można by o nim powiedzieć, że jest Narcyzem - lubi jak ktoś go chwali. Pewny siebie, jednak nie do dziewczyn. Lubi sobie wypić, jednak po inne używki nie sięga, ewentualnie okazjonalnie ;). Porażająco inteligentny, ambitny i oczytany. Ma duży szacunek do rodziców. Liczę na jakieś sugestie z Waszej strony ;) bo naprawde do każdego coś mnie ciągnie i jestem w kropce :O

Gość takaPrawda
Jeśli o mnie chodzi, ale tylko o mnie, to skreślam dwójkę jedynie z powodu zabobonów, mnie odstraszają tacy 'dziwni' ludzie. A trójkę skreślam, bo nie znoszę 'artystów', no ale to tylko ja, Ty możesz lubić taki typ ludzi. Trójka byłaby może oki. bo podziwiam ludzi którzy mają poczucie własnej wartości, w końcu brak urody nie oznacza że są gorsi, sama mam faceta który piękny nie jest, ale jest pewny siebie i zawsze miał super laski, no ale ma zajeb***y charakter, duże poczucie humoru i w ogole jest mega towarzyski, a to przyciąga kobiety. Face nie musi być piękny!!!

Gość zycie uczuciowe123
Facet#1 Przystojny?????? 170 to kunus!!! (ja mam 173!!, na szczescie moj maz ma 192, uffff) Z dystansem do siebie idzie na ++, ale ' w miare inteligentny'???? :-s pffffffff No, ale skoro Ci tak nie wiele do szczescia potrzeba... Facet#2 Masakra, az nie chce mi sie rozdrabniac! Daj sobie spokoj! Facet#3 rowniez masakra, z trojga zlego to jeszcze ten kunus najlepszy. Nie stac Cie naprawde na kogos lepszego??????

Gość olaola........
To że jest niski nie znaczy, że nie może być przystojny ;)

Gość zycie uczuciowe123
wlasnie przystojny=wysoki!

Gość zycie uczuciowe123
niski moze byc ladnym chlopcem, ok, ale nigdy przystojnym!

Gość zycie uczuciowe123
przystojny zaczyna sie od 180, choc dla mnie to i tak za niski ;)

Gość takaPrawda
zycie uczuciowe123 wlasnie przystojny=wysoki! no tak, Wiktor Zborowski, Franciszek Pieczka, Jan Kobuszewski - sami wysocy przystojniacy :D :D :D

Gość pierdolicie jak rozjeby
Wysoki to wysoki a przystojny to przystojny. Wpisz sobie w google przystojny i daj "obrazy" i co widzisz? Przystojne ryje. Rzadko nawet kiedy jest reszta ciala o informacji o wzroscie nawet nie wspomne.

Gość zielona torebka
Bralabym jedynke

to jest co najmniej śmieszne zeby ludzie na kafeterii decydowali za ciebie z ktoeym facetem masz byc

Gość wkongs
no tak, Wiktor Zborowski, Franciszek Pieczka, Jan Kobuszewski - sami wysocy przystojniacy haha dodaje do nich creama:D w sumie to tez 'gwiazda' kafe i jaki przystojny a jednak samotna menda :D

Gość obladi
a co robia? ucza sie gidzes? pracuja? ile macie wszyscy lat?

Gość mowie powaznie, zaden
Zadnego