Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msna

co mam zrobic z przyszla szwagierka??

Polecane posty

Gość msna

wiec zaczne od poczatku, za 3 tyg biore slub swiadkiem bedzie brat mojego narzeczonego, ale jest problem z jego zona... sa malzenstwem poltora roku, przed slubem byli ok pol roku znali sie moze rok, on w sumie zostal namowiony na ten slub przez jej ojca poniewaz jej sie konczyly jakies papiery w niemczech i on twierdzi ze jesli wezna szybko slub to on tez bedzie mial jakies papiery i lzej im tam bedzie i beda mieli pomoc, nikt do tych spraw sie nie wtracal i nie dalo mu sie przetlumaczyc ze za szybko ten slub. Po slubie okazalo sie ze i tak beda w polsce bo tam nic nie zalatwili i nie maja nic...zamieszkali razem u moim przyszlych tesciow, ona bez pracy i on i tak przez rok na garnuzku moich tesciow. Przez ten czas okazalo sie ze szwagier nie ma jaj a ona to psychiczna, tzn. on nigdzie w sumie juz nie wychodzi przez nia, nawet gdy jestesmy u nich w domu ze znajomymi on nie moze siedziec z nami tylko z nia w pokoju, ona ciagle na kompie i przed tv w domu nie sprzata , nie gotuje nawet mezowi jesc nie robi, chociaz tesciowie pracuja i teraz on od pol roku.Od kazdego przez nia sie odwrocil, nawet do mojego narzeczonego , sa bracmi a wogole juz nie gadaja i teraz zostal swiadkiem naszym, a czemu?! bo moj twierdzi no jak to bedzie wygladalo, jeden brat i co rodzina powie, a tak naprawde na niego nie mozna liczyc. Wczoraj zrobilismy wspolnie ze znajomymi wieczor paniensko-kawalerski a ich nie bylo nawet z jego strony nie bylo pomocy w przygotowaniach, a ona jeszcze do mnie pisala sms ze moglismy jechac do nich i ich zaprosic, no ale przepraszam wiedzieli ze jest ten wieczor a on jest swiadkiem to przeciesz normalne ze powinni byc i to w sumie on powinien we wszystkim pomoc, na dodatek wysyla mi jakies glupie wiadomosci ze ja sie koleguje z tym i tym a z nia nie chce jechac na pizze, ze z nia nie romzawiam( no ale ona tez ma jezyk w gebia) ze tydz temu wspomnialam ze mam sukienke i jej do tej pory nie przywiozla (chociaz dobrze wie ze mam duzo spraw i nie o wszystkim pamietam) i co z nia zrobic?? Boje sie jak bedzie wygladalo te wesesle czy ona nic nie odwali i czy on wogole podola wyzwaniu swiadka dodam ze do tej pory nie spytal sie mojego czy w czyms pomoc lub cos zalatwic

Gość msna
a i dodam ze on wczoraj przyszedl na ten wieczor na 15 minut ale dopiero po tym jak zadzwonilam do tesciowej ze ich nie ma a mojemu przykro jest a ona nie przyszla twierdzac ze nie zna nikogo, ze nie dostala zaproszenia, chociaz wyslalam jej popoludniu sms z przeprosinami ze ich nie zaprosilam wczesniej ale to dla mnie normalne bedzie ze nie musze ich zapraszac bo on jest swiadkiem i przyjda

Gość msna
Za chwilę wstawię foto moich cycków by urozmaicić i uatrakcyjnić temat :)

Gość msna
nie podszywaj sie

Gość cze memesa
czekam na tzytze :)

Gość msna
a ja czekam na jakis pomysl co mam zrobic...jakies sugestie??

Gość msna
mam chec od dawna jej to zrobic albo szczelic ja w ten leb aby jej tam sie poukladalo...ona cala rodzine doprowadza do nerwicy

Gość msna
co mam zrobic?? juz nie moge patrzec jak moj cierpi

Gość msna
wlasnie dostalam wiadomosc na nk od osoby z konta fikcyjego...wyslalm mi archiwum w ktorym pisal z nia i to o nas... ze niby moj ja podrywa, ze kompementy mowi, ze ja jestem zazdrosna...dzisiaj juz sie wszystko skonczy bedzie wielka klutnia

Gość naratylkoa 852585
kłótnia geniuszu!

Gość lhkjdf
zniszcz ja....tepic takie

Gość OneTwo
Olej sobie, za bardzo się denerwujesz.