Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaskak

wiecie co

Polecane posty

Gość adaskak

jak to jest, moja koleżanka jest na zwolnieniu lekarskim i w tym czasie poszła złozyć do zakładu pracy wymówienie, czy nadal może byc na zwolnieniu lekarskim, nic z tego nie rozumiem, myslę, że źle zrobiła, jak jest na zwolnieniu nie powinna się zwalnić, bo teraz co dalej czy może to zwolnienie ciagnąć aż do pół roku, ona tak mowi ale ja nie wierze w to.

Gość adaskak
ona nie chciała już pracować, bo bylo jej tam bardzo trudno, oczywiscie w markecie, według mnie powinna ciągnąć zwolnienie i niech ja sami zwolnią z pracy

Gość sxdcfvgbhnjmk,l
ja jestem na zwolnieniu i planuje zwolnic sie z pracy aby od 1 zaczac prace gdzie indziej

Gość adaskak
ale czy teraz ona moze dalej byc na płatnym zwolnieniu jak zostanie rozwiazana przez nią umowa, czy juz nie

Gość co by tu zrobić????????
twoja koleżanka ma coś nie tak pod kopułą, wypowiadając umowę pozbywa się praw pracownika, zostanie bez pracy i bez zwolnienia a więc środków do życia

Gość vartullia52
jak można być na zwolnieniu nie pracując??? dopóki trwa umowa dostaje od pracodawcy 80% wynagrodzenia za czas choroby, jak przestanie pracować to lekarz może jej wypisywać druki zwolnienia, tylko po co? przecież do pracy ich nie będzie potrzebować