Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tt5rghyeyh

nie poznam normalnej fajnej dziewczyny

Polecane posty

Gość tt5rghyeyh

Od pół roku wchodzę na czaty i bezskutecznie staram się poznać jakąś fajną dziewczynę z którą można by było stworzyć związek.Jestem w szoku z zachowania, poglądów dzisiejszych dziewczyn.Po pierwsze, większość tych dziewczyn z którymi pisała nie miała żadnej pasji, zainteresowań, praktycznie nic sobą nie reprezentowały ale szukały tzw księcia z bajki najlepiej z grubym portfelem wypchanym euro.To nie jest żart, piszę z dziewczynami które pokończyły tylko maturę a szukają gościa po studiach na stanowisku dyrektora, ok ja rozumiem, nie ocenia się ludzi po wykształceniu a One mają prawo do tego ale jak można robić to tak perfidnie i bezczelnie ? Ja mam wykształcenie zawodowe, średnie i techniczne, mam życiową pasję i hobby, ciągle coś robię i jestem ciekawym człowiekiem wartym zainteresowania.Dla dzisiejszych Polek jestem zerem bo nie mam dużo pieniędzy, nie jeżdżę sportowym autem i nie jestem trendy.Nie dawno pisałem z dziewczyną która pracowała na produkcji za najniższą krajową i była po podstawówce, ładna dziewczyna tylko w głowie się poprzewracało od tej swojej urody i akurat ja nie byłem dla niej dobrą działką..Dodam jeszcze że większość dziewczyn które przesiadują na czacie są zawsze w 98% otyłe i brzydkie.Najpierw piszą ładnie i na temat żeby zainteresować rozmówcę a po jakimś czasie proszą o fotkę, wysyłam im zdjęcie i są mną zachwycone a one same zaczynając się denerwować po czym odsyłają i mówią że wiedzą że nie jest fajnie ale one nic za to nie mogą, to po co przedtem ta cała śpiewka itp? Dziewczyny, jesteście daremne, zero pasji, zainteresowań, pusto w głowie i tylko kasa i kasa się dla was liczy.

Gość blablabla też mi nowość
dobrze, że z kolei panowie na tych czatach tacy są kurwa zajebiści i z pasjami :P większość umie gadać jedynie o bzykaniu, na wszystko odpowiadają "nom", "aha", "ok" i do tego jak już przyślą fotę to nie wiadomo co z takim zapasionym bazylem zrobić bleeeeeeee

Gość tt5rghyeyh
MIALEM JEDNA ALE ZLE OBCIAGA :p A MAM WIELKIEGO BABSZTYLA, ZROBIE TAKZE MINETKE ZA 80 ZL ALE KUU*RDE ZE DZIEWCZYN NIE MA NAWET DO TEGO PRAWIE :( :p :d

Podzielam twoje zdanie...ale nie do konca sie moge z nim zgodzic.Tez od czasu do czasu wchodze na czat.Ale ostatnio coraz rzadziej.A to tylko z tego wzgledu, ze mezczyzni ktorzy tam przesiaduja licza tylko na to by poznac dziewczyne i sie z nia zabawic.Wiec nie mow mi ze siedza tam tylko glupie laski czekajace na ksiacia z bajki, ale tez faceci (99%) ktorzy licza na sex bez zobowiazan. Jesli chodzi o podejscie kobiet do waszych portfeli to musze sie zToba w pelni zgodzic...widze po swoich kolezankach.Ale uwierz mi nie wszytskie takie sa.

Gość krajanka 5296
cóż, jesteś zerem

Gość nie martw się tym
może po prostu wchodzisz na nie takie czaty jak trzeba? Dziewczyny często chcą sponsoringu czy zdrady, a najnormalniejsze i najfajniejsze a do tego wolne spotkałem na gochat.in I to jest fajne że tam jest więcej dziewczyn niż facetów.

Gość internetowy chuligan-napinacz
zaloguj sie jako laska to cos wyrwiesz

Gość ja zdesperowana też
chodziłam po czatach a że nie jestem pasztetem po liceum to i wiele adoratorów tam się znalazło niestety teksty typu a może zdjemiesz stanik czy mam 40 lat i rozmowe kończyłam, w sumie znalazłam jednego normalnego i uwierzcie mi , ja aż tak bardzo nie zwracam uwagi na wygląd, ale on był okropny, z zachowania ok ale z wyglądu no paskudny. Nie dosyć że twarz miał nieciekawą to jeszcze lekka nadwaga, krosty ahh szkoda gadać.

Gość ja zdesperowana też
swoją drogą jak dla tamtych dziewczyn z czatu ma nie liczyc sie kasa jak na czatach pelno oblechow po 40 co daja kase za seks? tam sa praktycznie tylko tacy ludzie, niewazne o ktorej porze dnia czy nocy

Gość hahaahahahaaah
"na wszystko odpowiadają "nom", "aha", "ok" i do tego jak już przyślą fotę to nie wiadomo co z takim zapasionym bazylem zrobić bleeeeeeee" akurat to domena kobiet:D 99% lasek z czatu tak odpowiada

Gość takaniezopisu
może po prostu nie trafiłeś na taką, która by cię zainteresowała. Napisz coś więcej o sobie, jakie masz hobby, plany na życie. I ile masz lat, bo ja 22.