Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwadkowa

swiadkowanie

Polecane posty

Gość siwadkowa

bede swiadkowa na slubie u kolezanki. bardzo sie boje jestem niesmiala brzydka nie umiem tanczyc nie znam pana mlodego nigdy nie widzialam swiadka a mamy bawic sie razem slub za 2 tygodnie jak przetrwac.. w ogole nie mam poczucia rytmu pesze sie jak ktos do mnie odezwie sie

Gość siwadkowa
Ty ale ja sie nie poce... co do tego mam pewność ;D zreszta sukienk wycieta nie bedzie widac:P pot potem:P gorzej ze nie umiem tanczyc i jestem sztywna :P

Gość siwadkowa
aj Ci podszywacze Zgodzilam sie bo to dosc bliska osoba

Gość krajanka 5296
weź wyluzluj, chlapniesz kieliszek i się rozluźnisz a jak się bardzo stresujesz to weź jakieś ziołowe tabletki na uspokojenie, przecież tam będą ludzie, tacy jak ty

a dlaczego masz się bawić razem ze świadkiem?Nawet jesli oboje będziecie bez partnerów to nie oznacza,że musicie ze soba tańczyć:P

Gość siwadkowa
Mam cholernie mocna glowe.. a glupio siedziec i chlac;P dzieki dziewczyny:) ale co poradzic na zerowe wyczucie rytmu? i na nieumiejetnosc tanczenia oraz na nieumiejetnosc zabawy w trakcie oczepin:P?

Gość siwadkowa
inka, ja mam dziwna rodzinke i chyba bedziemy musieli sie razem bawic chyba ze bedziemy sciany podpierac... ;p

Gość siwadkowa
A moze jakas niesmiala dziwczyna bez wyczucia rytmu moze podzielic sie ze mna swoimi obserwacjami dotyczacymi roli swiadkowej?

Gość siwadkowa
prosze Was

Gość good idijaaa
rola jest dość ważna, w kościele zaraz za panną młodą, po kościele obok panny młodej bo pomagasz w zbieraniu kwiatów, dbasz też o wygląd panny młodej, poprawiasz suknię, welon itd. jesteś taką jej towarzyszką więc musisz być gotowa na to, że wszyscy będą się patrzec na ciebie

Gość czy ona wie???
tak jak patrzyli na Pippę Midelton!!!

Gość przyszlllapannnnnamloda
dziekuje :) ale kurcze wlasnie nie wiem jak zatuszowac swoje speszenie:P bedzie ciezko...:P

Gość faser 529636
ale co ci poradzić??? będziesz w centrum i tego nie da się uniknąć, nie jesteś jakimś tam gościem ale świadkiem, będziesz zaraz obok panny młodej, z nieśmiałością musisz sobie poradzić i tyle, chlapnij sobie alkoholu bo innego rozwiązania nie widzę

Gość siwadkowa
uh uh jak tu wytrzymac ta noc;p

Gość siwadkowa
Mam tak mocny baniak ze musze wypic cala butelke;p

Gość siwadkowa
aj aj a jak kamera jest na mnie skierowana to opuszczam oczy i chce mi sie plakac;p

Gość siwadkowa
Malpiatko- ta kolezanka jest dosc bliska tzn na zasadzie ze ona uwaza mnie za najlepsza kolezanke;p ja niekoniecznie:P tzn poznalam ja na studiach