Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkla16

Czy mogą zamknąć mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość milkla16

Witam. Piszę jeszcze raz, bo nie dostalam konkretnej odpowiedzi na wczesniejsze pytanie. Mam 16 lat i obawiam się, że mogę być w ciąży z moim chłopakiem. Moja rodzina go nie akceptuje. Boję się o niego. Czy moja matka może doprowadzić do tego, że go zamkną i wiem ze seks z osobą poniżej 15 lat jest karalna.

Gość mikla16
dopoki w ciaze nie zaszlam z nim to rodzice nic nie mowili a jestem i wspolzyje z nim juz od 3 lat

Gość głupota, naiwność i to
jak zaczęliście współżyć to ile miałaś lat?? jeśli mniej niż 15 to lipa, ale jeśli już 15 miałaś skończone, to możesz się nie obawiać. pozostaje tylko kwestia moralności, ale o czymś takim chyba już nikt w dzisiejszych czasach nie słyszy :P

Gość krajanka 5296
nie sądzę, nawet jeśli by go mieli sądzić za to, to najwyżej karę dostanie (jakieś prace lub kasa lub zawiasy) ale nie więzienie, bo te są i tak przepełnione

Gość kandydatka na synowa
tak, moga go zamknac. Malo tego, ciebie tez zamkna, bo tak samo jak on zlamalas prawo. Bedziesz siedziec w wiezieniu dla maloletnich kobiet, tam urodzisz i wypuszcza cie dopiero jak skonczysz 21 lat. co innego jakbys udowodnila, ze to byl gwalt- no ale chyba nie wkopiesz swojego faceta? Aaaa i jeszcze jedno, jezeli twoja matka nic z tym nie zrobi, to zrobi to na pewno szpital, w ktorym bedziesz rodzic- taki maja obowiazek. Poczytaj sobie o tym w necie

Gość milkla16
zaczęliśmy współżyć jak miałam 15.

Gość milkla16
czytalam kodeks prawny i tam pisze ze seks z osoba ponizej 15 lat jest karalny.

ale jesteś w końcu człowiekiem czy zwierzęciem ? można cie ruchać od zawsze i nie ma w tym problemu ? zachodzisz w ciąże jako dziecko ?które nawet jeszcze nie zdążyło rozpocząć życia ? bez edukacji,pieniędzy ? z dżungli jesteś i żyjesz jak małpa w dżungli małpy sie ganiają w stadzie i jak jakaś sie wypnie to od razu jest ruchana nie wiem skąd sie tacy ludzie biorą