Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemsama______

Okropny ból stopy.. Czy to możliwe,że coś mi się zwichnęło od niewygodnych butów

Polecane posty

Gość niewiemsama______

Witajcie, Od kilku dni odczuwam delikatny ból stopy - na wysokości dużego palca i wewnętrznej części stopy - ale ból ten "rozciąga" się na całą stopę. Wczoraj chodziłam w niewygodnych butach - chyba trochę za ciasnych po bokach.. Na początku niewygodnie mi się chodziło i trochę bolało, ale po chwili przyzwyczaiłam się do nich i cały dzień chodziłam. Jak przyszłam do domu to nie czułam większego bólu niż wcześniej. Taki delikatny był przy zgięciu dużego palca. Ale w nocy obudził mnie okropny ból i nie mogłam spać i tak boli do teraz. Co to może być? Ciężko mi zgiąć duży palec i nie mogę tego zrobić tak jak w drugiej nodze - bardzo boli.

Gość Hola-Hola
nadwyrezylas sciegna. chodz dzis boso caly dzien.

Gość xxbox
mnie kiedyś bolała ręka bez przyczyny bardzo mocno że nie mogłam spać nic sobie w nią wcześnie nie zrobiłam maści mi nie pomagały więc poszłam do lekarza okazało się że miałam jakieś zapalenie dostałam tabletki i za dwa dni w ogóle mi przeszło

Gość niewiemsama______
To jest taki pulsujący ból. I zauważyłam, że trochę mam opuchniętą stopę od strony wewnętrznej - od dużego palca i tego wzgórka takiego. Znów mocniej boli. Może to faktycznie jakieś zapalenie.. A może dna moczanowa?

to od butow, na tysiac procent ja na codzien nosze szpilki i jak mi sie trafia jakies mniej wygodne to tez mam taki bol-dokladnie jak opisujesz...nie szukaj sobie chorob na siłę!!:O

Gość babcia to ja
dna moczanowa-kup ibuprom max jest na stany zapalne. witam w klubie. zbadaj kwas moczowy.

Gość niewiemsama______
SweetRose - pewnie masz racje, ale nie mogę ruszyć dużym palcem - tylko bardzo delikatnie. Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało.. A różne buty nosiłam. Ale zobaczymy do jutra.

Gość niewiemsama______
Ból cały czas się utrzymuje - nigdzie dziś nie wychodziłam i starałam się nie nadwyrężać stopy. A mimo to cały czas boli :( Martwię się. Co to może jeszcze być?

Kup sobie wkładki! Tylko musisz je przyciąć do wymiarów buta 🙂 Zrób to koniecznie, od złego przycięcia będzie Cię but drażnić, a nawet może Ci to zepsuć stopę! Ja walczyłam z haluksami od wkładek przez bardzo długi czas. Warto zwrócić uwagę na pierwsze objawy, żeby potem mniej się wykosztować 🙂