Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Faera46

Byłam samotną matką! - Wychowałam egoistę!

Polecane posty

Rodzina mi mówiła że mój syn taki będzie, że samotna matka nie wychowa dobrze dziecka. Proponowali mi żebym go oddała do adopcji jak mój syn miał 5 lat, nie zgodziłam się. Mimo że mój ojciec najbardziej na to naciskał. Ciągle mówił że chłopak ma ojca alkoholika, w dodatku ja jestem sama do jego wychowania i stało się że chłopak jedyne do czego się nadaje to do zarabiania pieniędzy. Teraz ja sama zostałam, opiekował się do niedawna swoim ojcem a mój syn powiedział mi tak że mam siostrę która ma córkę, mam brata który ma syna i córkę. I że tamci byli lepiej traktowani niż on. No i oczywiście postawiłam na swoim, syn mi pomaga ale nie za darmo. Mój ojciec przepisał na niego cały dorobek życia, co nie podoba się mojej rodzinie. Mojemu rodzeństwo, mojej matce(dwie restauracje, trzy inne lokale które mój syn w każdej chwili będzie mógł wynając, apartament, dwa mieszkania w bloku oraz trzy domu). Syn w dodatku swoich kuzynów wyzywa od nieudaczników którzy się niczego nie dorobili, a on mając 23 lata zarabia prawie 10 tysięcy.

Gość ddffdfgfgggh
jak kradnie to zarabia 10 tys, uczciwy sie nie dorobi w tym kraju

Zapewniam was że mój syn nie kradnie. Pracuję od samego rana, do wieczora. Chcę się rozwijać ale niestety ma egoistyczne nastawienie do życia.

Gość parram parram
nic nie zrozumialam z twojej wypowiedzi... totalnie nieskladne to :o

Gość ooooo,nawet się zaczerniłaś
by być bardziej wiarygodną:-Dale to dalej twoje nieudolne prowo.Ile ty masz lat kobieto,że wciąż wymyślasz takie durnoty.Wszystkie te prowokacje tyczą się sytuacji w rodzinie.Wymyśl coś naprawdę ekstra ale idź w innym kierunku-nie rodzina.

Gość ojejejejjj
PROWO czy nie ,mam to w du**,ale tak samo bym zrobiła na jego msc:)

Gość ojejejejjj
mało logiczne dziadek nie lubi wnuka i zostawia mu w spadku cały dorobek swojego zycia ? matka zamiast bronić dziecka,podlizuje sie rodzince? ...........ale temat ciekawy