Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KDKIFIGIIFI

pytanie DO KOBIET W WIEKU OD 25 -50 LAT!!!!SA TU TAKIE????

Polecane posty

Gość Psychopatia
Janusz Gajos!!!!!!!! Najlepszy uwielbiam! od wczesnej jego mlodosci do teraz Piotr Fronczeski. Przystojny ale najpiekniejszy to ma glos! Vin Diesel Johny Depp Aleksander Domagarow - nieziemski w ogniem i mieczem! Wspaniale sie porusza! Maciej Stuhr Adam Ferency - uwielbiam jego glos!

No taka uroda Leonadro DiCaprio, Jednak przez tę ponad dekadę wyrobił się i nabrał pewnej męskości, ale zgodzę się, zawsze będzie w nim coś z chłopca. Piotr Machalica. Głos. ❤️

Gość Psychopatia
Jeszcze wspanialy James Dean, oczywiscie Peck, kiedys uwielbialam Bruce Lee. I Cybulski jest przystojniakiem (byl).

Gość Psychopatia
Di Caprio faktycznie gdy byl mlody to byl obrzydliwym ciasteczkiem. ale w tych filmach gdzie gra jhakby ciut psychopatyczne charakery - jest swietny. Byl super w Aviatorze. i w co gryzie gilberta grape

Gość Psychopatia
Racja chodzi o urode. Nie o aktorstwo. wiec di caprio skreslam zdecydowanie. Mc Queen racja. Grek Zorba!

Gość kobieta z blizna
michael madsen we wscieklych psach :P i tak pewnie nikt go nie kojarzy

Gość gdzie ci mezczyzni...
nooo, moze Kevin Costner, ale faktycznie moje typy to te dwa, ktore juz tu padly : Connery, Peck, dorzuce........Woody Allen hihihi (co te baby w nim widza, cyba kase, bo niemozliwe leciec na taka "meska" posture)

Gość Psychopatia
Madsen jest dobry taki rodzaj twardziela z mekkim sercem gdzies w glebi.

Gość do Psychopatia
Greka Zorbe gral Anthony Quinn tez przystojniak, a tamten gral w "Plonocaym wiezowcu"

Gość do Psychopatia
i w folmie swojego zycia - "Wielka ucieczka" - kapitalna akcja oparta na prawdziwych wydarzeniach

Greka Zorba = Anthony Quinn. :O🖐️ Gardzę tymi pseudoznawcami. :O 🖐️ Natomiast Steve McQueen = na przykład Papillion albo Wielka ucieczka. Dobre.

Gość Psychopatia
o cholera racja. Z tym Grekiem Zorba. A ja gardze tymi co gardza tymi co sie nie znaja na grekach Zobrach. Gardze z calego serca i mam ich za idiotki

Gość Psychopatia
O steve MacQuenn zatem nie mam pojecia. Ale podoba mi sie Antony Quinn ktory rowniez gral Andree Stavros. chyba ze w tym rowniez sie myle i Andrea Stavros byla kobieta? Co Vera lyn? A moze Vera Lyn tez byla kobieta?

Gość moj misio-pysio
moj facet jest najprzystojniejszy ale fotki nie wkleje :P

Gość taka mala lala
a mnie podoba sie sebastian karpiel bulecka. taki swoiski

Gość Wooly
jeff goldblum - nie klasycznie piekny, ale jak dla mnie super :)

Gość RADEK MAJDANGHG
MNIAM

Gość soya2888
1) Khal Drogo z game of thrones, takiego brutala mogłabym mieć ;) 2) Paul Newman 3) Sean Connery z młodych to Hugh Jackman, oprócz niego nikt nie zasługuje na uwagę.

Gość karolinka i kropka
Til Schweiger, Johny Deep ale ten pierwszy wymiata Ciekawe czy jest taki fajny jak piękny No i musze dodac tutaj chodz nie aktora, ale musze Zbigniew Bartman No za tymi dwoma to na pewnp na konic swiata bym poszla Uwielbiam takich facetow co bije od nich testosteronem na kilometr Szerokie szczeki, dziury w brodzie najlepiej jeszcze jakies blizny No cholera nic na to nie poradze tak dzialaja na mnie tacy faacei No cóz w realnym swiecie to chyba na takiego nie natrafir W moim 24 letnim zyciu nie przewinal sie ani jeden kiepsko... :) ochhh tak pomarzyc :)))))