Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość altoria

Co może być przyczyną?

Polecane posty

Gość altoria

Witam. Zacznę od tego że okres spóźnia mi się już trzy tygodnie. Raczej wykluczam ciążę, bo do stosunku zawsze dochodziło z prezerwatywą, zresztą robiłam już 2 test i wynik wyszedł negatywny. Do tego jakiś tydzień temu czułam kujący ból w podbrzuszu, a teraz od paru dni tylko taki ból jak podczas okresu. Od wczoraj bardzo bolą mnie sutki (podczas okresu zawsze bolały mnie piersi, ale nie sutki). Mam umówioną wizytę u ginekologa ale dopiero za parę dni. Co to może być? Ciąża chyba mało prawdopodobna skoro wyniki negatywne wyszły?

Mam bardzo podobny problem.Okres mi sie spoznia ponad tydzien.Jak sie okazuje ciazy nigdy nie mozna wykluczyc...Rowniez zrobilam 2 test-negatywne.Poczekam jeszcze kilka dni i tez mam zamiar isc do ginekologa.Mam identyczne objawy jak Ty i dlatego mnie to niepokoi.Nie mniej nie dopuszczam mysli ,ze to ciaza. Mysle ,ze to jakies zaburzenia i zaraz dostaniemy okres.:D Najgorsze jest to,ze te objawy towarzysza i zlizajacej sie miesiaczce jak i ciazy.Nie mniej mysle,ze nie ma co panikowac.Zwlaszcza,ze sie zabezpieczylas.A w ciaze wcale nie tak latwo zajsc.:D