Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kristi77

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Witajcie dziewczyny. Od przeszło roku używam plastrów evra. Do tej pory nie miałam takich objawów. W poprzednią niedzielę nakleiłam pierwszy plasterek po kolejnym cyklu. Okres dostałam jak zawsze bez zmian. Ale od poniedziałku czyli na drugi dzień zaczęły się nudności i wymioty i tak przez cały ten tydzień. Czy jest możliwe żebym była w ciąży? Faktem jest że w 4 tygodniu zanim jeszcze zaczęło się krwawienie kochałam się z mężem. Czy powinnam przykleić dzisiaj następny plaster i czy może on mieć ewentualnie jakiś negatywny wpływ na ewentualną ciążę. Od wtorku jestem na wakacjach za granicą i nie mam mozliwości konsultacji z lekarzem. Czy możecie coś doradzić? pozdrawiam Kristi

Gość branietabl
Moze tka hormony na ciebie działaja ;)

Gość gbvwgbrgbh
jezu kobito testy ciazowe sprzedaja na calym swiecie....... Wymioty sa po kilku tygodniach dopiero, a z okazji wakacji moze sie zatrulas?...

Hej ...mam maly problemik mam nadzieje ze pomozecie hehe otoz bralam tabletki antykoncepcyjne przez 2 lata 21 czerwca skonczylo mi ise opakowanie bylam u ginekologa i juz nie biore miesiac okres byl normalnie z tabletek 24 czerwca...nie uprawialismy seksu z chlopakiem juz z 2 miesiace po tym jak podjelismy decyzje ze odstawiam tabletki (tak zeby nie wpasc hehe wczoraj troche sie pobawilismy tzn ja mu ztobilam dobrze on doszedl z koldre schowal czlonka w gatki D potem zaczelismy sie calowac i zaczal mnie piescic palcami (potem wkladal do srodka) przed schowaniem czlonka wytarl go i wtedy dotknal czy jest mozliwosc ze bedziemy mieli dzidziusia?? prosze o rozsadne odpowiedzi

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
Jeśli jesteś na wakacjach, i nie masz kontaktu z lekarzem.To mogę ci tylko polecić ,abyś weszła na stronę www.wpadka.pl. Tam otrzymasz różne potrzebne tobie informacje, oraz możesz bespośrednio zadać pytanie lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkur"

Gość tituska
słysząłam o tabletkach escapelle ze maja niezła skutecznosc działania, mamy szczescie ze jest cos takiego na naszym rynku ufff