Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaaaaaaaaaaa 25

byla prostytutka tez zasluguje na szacunek i druga szanse !!!!!

Polecane posty

Gość andziaaaaaaaaaaa 25

w latach 2009-2010 bylam przez 10 miesiecy prostytutka, pracowalam na prywatce z kolezanka w warszawie skonczylam studia, odlozylam kase i zaczelam nowe zycie a do tego mam kochajacego chlopaka ! i co, nie da sie? DA SIE !!!! :d

Gość ALE TO JUZ BYLO......:o
a jak z szacunkiem do siebie? tez sie da???

Gość OneTwo
Poszłaś na łatwiznę, a teraz chcesz się wykpić niskim kosztem ? :D:D:D Kurwą zawsze będziesz, to tak jak z niepijącymi alkoholikami. Zawsze będą alkoholikami. Są sprytniejsi od siebie, nie potrzebują zdejmować majtek przed byle kim, by złotówki im leciały. Wydaje się, że kurwienie się leży w naturze kobiet, bo przecież prostytutek jest znacznie więcej wśród kobiet, niż wśród mężczyzn. Żyjemy w wolnym kraju, dziewczyny nie muszą dawać dupy za złotówki, nikt ich do tego nie zmusza, a jednak to robią.

Gość A co tu gadać?
eeee piertolenie..sprzedaje sie prawie każdy.Jak nie za kase(praca) to za slowa, uczucia,dziewictwo,wygląd itp.Przestańcie sie niańczyć ze sobą i przejrzyjcie na oczy ślepaki:P

Gość kinga...20.
hej. Ja nad tym mysle. Duzo wyciagalas z tych prywatek?

Gość iijkikpokpokl
dla kurw zero szacunku

Gość przeciez takie laski
a bylas doswiadczona tych sprawach jak zaczelas?? ile tyg dalo sie wyciagnac?

Gość iijkikpokpokl
a ten twoj chlopak wie ze bylas kurwa? daj mu szanse wyboru ja bym sie porzygala wiedzac ze moj facet dajmy na to byl meska kurwa

Gość przeciez takie laski
idiotki, kazdy w pewnym sensie jest kurwa i sie sprzedaje wiec nie robcie z siebie cnotek niewydymek , z reszta kto powiedzaial ze nie mozna sie sprzedawac za kase?? moje cialo robie z nim co chce , niech nikt nie wchodzi ze swoimi brudnymi bucioraMI w moje zycie

Gość andziaaaaaaaaaaa 25
Obliczyłam jakbym zebrała wszystko to co tryskali we mnie to uzbierała sie cysterna.

Gość kurwozgin
kurwy dupodajskie , chlopakowi wspolczuje ze z taka rozjechana dziwka sie spotyka , nie chcialo sie tyrac to lepiej bylo byc zajezdzana w 3 dziury co nie , nooo too bedziesz miala sie czym chwalic dzieciaczkom w przyszlosci , bo wiesz syneczku mamusia kiedys byla pania do towarzystwa ale w tych czasach to normalne :) wiec nie owijajac w bawelne jestem i bylam zwykła kurwa z grzybem na pizdzie , ty tez poszukaj takiej syneczku :) kupicie sobie fajne mieszkanko za to co zarobila na ruchaniu .elooo

Gość do: przeciez takie laski
dzis sprzedajesz wlasne cialo traktujac je jak towar bez zadnych UCZUC WYZSZYCH, jutro sprzedaz przyjaciela, pojutrze brata, a za kilka dni wlasny kraj (...przeciez tak latwo idzie). Cynizm. Jestes paskudan cyniczka, a definiccja brzmi : CYNIK TO CZLOWIEK, KTORY ZNA CENE WSZYSTKIG, ALE WARTOSCI NICZEGO - ku przemysleniu

Gość do: przeciez takie laski
jeszcze raz definicja, po pozjadalo czcioni: CYNIK TO CZLOWIEK, KTORY ZNA CENE WSZYSTKIEGO, ALE WARTOSCI NICZEGO

Gość -------------------------
AMEN!

Jeśli czujesz sie ze sobą dobrze.. to spoko... ale ja wolala bym żyć jak biedak niż umrzeć jako towar

Gość jhgjgf
Master poproś ją o rękę, nie wiem jak jej men ale ty znasz jej przeszłość i ją szanujesz co do tematu niektórzy nie dostają nawet pierwszej szansy NIC CI SIĘ NIE NALEŻY ANI SZACUNEK ANI SZANSA a z twoją przeszłością to szkoda gadać pobłażliwość ludzi doprowadza do panoszenia się kurewstwa

Gość dvdsgfgfg
rozbawil mnie tekst ze kazda z nas jest kurwa buahaha dobre, ze wy sie kurwicie nie znaczy ze inni to robia