Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsjsjsjsjsjsjjs

Jak byscie rozwiazali takie problem

Polecane posty

Gość nsjsjsjsjsjsjjs

Pracuje na pol etatu, mam zlamana noge ale pracuje bo w firmie ciezka sytuacja, nie moge chodzic o kulach tak daleko, bez kul ide kolo 20 min, nie bede mogla dojezdac z mezem, czy prosic sie znajomych? Czy dojezdzac taksowka? Ale to strasznie drogo, Wkurza mnie ta sytuacja

Gość ade4t54wty
głupia jestes i tyle, jak sama się nie szanujesz to nikt cię nie będzie szanował, masz chorą nogę to siedź w domu a nie do pracy chodzisz

Gość nsjsjsjsjsjsjjs
wiesz, nie do konca glupia, bo byla taka sytuacja ze skonczyla mi sie umowa, bylam dwa tygodnie bezrobotna i zadzownili ze moge woprcic, bo jedna osoba sie zwolnila, przyjeli mnei mimo ze wiedzieli o nodze , gdybym mial dluzej umowe to bym skorzystala z chorobowego

Gość lk,nbvghjkl;,n bvhjk
to jest jednak przykre ze ludzie tak sie musza poswiecac by pracowac za gorsze, chory kraj

Gość akkkkkkkkkkaa
ja tez z angina do roboty zapierdalalam, dzieki temu mam robote , latwo mowic jakim jebanym nauczycielkom i biurwom co z byle gownem na chorobowe ida

Gość winnnkioa
najlepiej komus dowalic ze sie nie sznauje, ja ci radze podzwon po znajomych, bedziesz wiedziala na kogo liczyc prawdziwcyh przyjaciol poznaje sie w biedzie

Gość nsjsjsjsjsjsjjs
NIKT MI NIE PODPOWIE

Gość nsjsjsjsjsjsjjs
odswiezam temat bo jakos nie mam odpowiedzi i wydaje mi sie ze jednak moze faktycznie robie z siebie idiotke ale preciez musze za cos zyc

Gość nlkjhguiopml;,nhgyuizolk;,
no ja tam bym poszla na chorobowe, czemu nie diziesz???

podziwiam Cie... naprawde.. w sumie sie nie dziwie czemu nie idziesz na chorobowe.. daleko masz do pracy?? zycze zdrowia

wy sie tak nie smiejcie :D u nas takie chore firmy sa ze amen :D raz wziąłem wolny dzien i dostałem kare pieniezna 50 zł czyli cała dniówkę :D to jest juz szczyt na prawde :D sam sie zwolniłem bo jak tak mozna żerować na ludziach

Gość nsjsjsjsjsjsjjs
wiesz kiedy nie mialam złamanej nogi wydawalo mi sie ze to blisko, kolo 20 min pieszo, ale wiesz w deszczu np nie moge i mecze sie okropnie

teraz juz mam zaplanowana nowa prace ale dopiero od konca sierpnia/poczatku września i na stałe : ) wiec jestem spokojny o swoja przyszłosc

tamta stara to po po prostu na necie przez posredniaka : ) sama robota fajna ale mało płacili i zdzierali na kazdym kroku jak to prywaciarz teraz nowa praca oczywiscie po znajomosci bo i po szkole w tym zawodzie ciezko sie dostac

Gość nsjsjsjsjsjsjjs
u mnie w miesicie jest beznadzieja z praca dlatego sie trzymam, ale czuje sie faktycznie upokorzona mysle o autobusie bo jednka kasy szkoda na taksowke ale mieszkam w malym miescie, praca w centrum i tam akurat autobus nie dojezdza wiec akwal drogi a naprawde ciezko mi hpdzic o kulach, maz mowi ze jeszcze mi sie kosc nie zrosnie przez to chodzenie

sosssss - ehh no właśnie znajomości to chyba dzis podstawa :O wlasnie dlatego pytalam bo sie az dziwie czytam co jakis czas kafe i troche o tobie wiem ze dopiero co skonczyles szkole itd itd a tu widze ze piszesz jak to gladko z jednej pracy do drugiej no i dlatego zapytalam jak to robisz :D dzieki

nie zawsze wystarcza checi zapewniam cie. ale akurat fakt ze chyba na slasku to jeszcze nie ejst tak zle ale tu gdzie ja mieszkam to podo bno rekordowe bezrobocie akurat :D

Gość nsjsjsjsjsjsjjs
no wlasnie wiec ja sie trzymam pracy wiem ze do dupy ale jednka kto mnie ze zlamana noga przyjmnie

Gość nsjsjsjsjsjsjjs
NEDZA OKOLO 850 NETTO

Gość nsjsjsjsjsjsjjs
glupia chyba jednak jestem moze powinnam pojsc na chorobowe i szukac czego innego no to jakas masakra wogole