Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 20 ona ma 16

Chciałabym być jak moja koleżanka....

Polecane posty

Gość ja mam 20 ona ma 16

Chciałabym być taka ładna jak jest moja koleżanka, taka zwałowa jak ona, mieć taką odwagę i poczucie humoru. Np. jak sobie jaja robi, ostatnio szła koło robotnika i krzyknęła: walka trwa bracie, i uciekła, to było śmieszne XD Albo ona odstawia inne takie szopki i zwałowe akcje. Ja w jej wieku taka nie byłam, żeby przy obcych ludziach odstawiać śmieszne sceny, a ona tak umie i ma świetny ubaw i koleżanki się z nią dobrze bawią bo jest śmiesznie i ma fajne pomysły. Albo ona np. ma odwagę żeby rozmawiać z obcymi facetami albo dzwonić do tych poznanych na necie i przez telefon z nimi rozmawiać... PS ona ma 16lat a ja 21

Gość ja mam 20 ona ma 16
ale z nią się wszyscy dobrze bawią bo ona ma odwagę i zawsze jakieś jaja odwala, ostatnio dzwoniła do chłopaka poznanego przez neta i z nim rozmawiała pytała jakie ma bokserki na sobie i jakie papierosy pali... O i komu kibicuje...

Gość bokserka esterka
Masz 20 lat zakompleksiona szara myszka, zrób cos z soba zadbaj o siebie Ona juz za rok dwa nie będzie sie z tobą zadawać bo to będzie dla niej obciach

Gość ja mam 20 ona ma 16
no bo ja w jej wieku taka nie byłam a jej zazdroszczę a książki czytam

Gość ja mam 20 ona ma 16
czemu dla niej obciach będzie się ze mną za rok zadawać?

a ty nie powinnas przypadkiem znalezc sobie kolezankiw twoim wieku??? tylko z nastolatkami sie bujasz, co ty retard jakis :/ wez sie ogarnij KOBIETO, nie jestes juz dziewczynką.. a jak tak bardzo chcesz byc szalona to wez kurde sie zbierz w sobie i zrob to co to dziecko ktore tak ci imponuje i zobaczysz czy sie dobrze z tym czujesz czy nie. jesli nie to znaczy zepo prostu nie mozesz byc taka bo masz inny charakter. i nie przebijesz tego. bądź sobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja mam 20 ona ma 16
a to coś złego w tym że ona jest ode mnie młodsza?

Gość ja mam 20 ona ma 16
sama nie wiem, moja mama powtarza że nie dla mnie takie młode towarzystwo, ale mamy wspólne tematy jak np. muzyka, żarty, o mężczyznach też możemy gadać razem z tym że ja o badrziej o mężczyznach a ona o chłopacach?

Gość ja mam 20 ona ma 16
ojej nie bądźcie tacy złośliwi, ja wiem skąd się biorą dzieci, jestem uświadomiona i wcale niegłupia, czytam książki i wiem, ale ona mi imponuje bo ja taka kiedyś nie byłam!

Gość Maryjetta.
I to ma byc niby zabawne z tymi bokserkami itp? To juz nie chce widziec jaka nudziara z ciebie. Ty chyba nigdy prawdziwej zabawy nie widzialas. Zal

Gość ja mam 20 ona ma 16
oj tam, ona lepsze akcje odstawia, ale chodzi o to że ja bym nie miała odwagi zapytać mężczyzny o bokserki, może to nie takie zabawne ale odważne

Gość ja mam 20 ona ma 16
Carrie, to pytanie intymne, obcego mężczyznę pytać o bieliznę

Gość ja mam 20 ona ma 16
jesteś zboczony i się ze mnie zgrywasz, nie odpowiem ci

Gość ja mam 20 ona ma 16
nie lubie stringów bo mi jajcy na bok lecą

Gość ja mam 20 ona ma 16
a w tych majtkach trzymasz fiuta

wiesz.. tak to jest ze pokolenia sie zmieniaja, ja jak patrze na mlodych ludzi teraz to tez az w szoku jestem bo widze ze ja ani ludzie w moim wieku kiedy sami bylismy nastolatkami to sie tak nie zachowywalismy, nie bylismy tacy odwazni.. tak to juz jest. pomysl o tym co teraz nawet przedszkolaki wyprawiaja. ogladalas kiedys super nianie? co teraz te dzieci odstawiaja to szok ! na co one maja odwage to az trudno ogarnac. i co? moze tez ci takie dzieci od super niani imponują??? w koncu sa takie odważne w swojej ekspresji. ale wiesz co tak serio ci powiem? mozesz komus zazdroscic odwagi ale jak nie bedziesz szanowac siebie za to jaka jestes tylko ciagle bedziesz zapatrzona w kogos to zostaniesz sfrustrowaną psychofanką ;p