Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

Szukam żony

Polecane posty

Gość nkjnkjkjnkjnkj
nikt Ci nie uwierzy . ewentualnie wstaw foto lub powiedz czy jestes ładniejszy od sossa i lewiatana u czy jestes prawikiem

Gość czarna owca :((( xx
dlaczego kłamiesz z tym wiekiem? :classic_cool: ?

Gość czarna owca :((( xx
pisałeś tu już kiedyś z rok temu chyba alo połtora roku temu i wtedy chyba też miałeś 20 lat...dziwne...czas stanął w miejscu ? :classic_cool:

Carrie: Co tu dużo do mówienia? Jak powiem, że monogamia to mit, to wszyscy od razu łącza to ze zdradą partnerki lub ze zboczeniem. Mam zdanie jakie mam, naprawdę to długi temat i nie chcę mi sie go drążyć.

Poza tym ja nie pytalam o sypianie z roznymi partnerkami, tylko przygodny seks. Mozna miec i 20 partnerow, a z kazdym byc w zwiazku. Wiec slabe Twoje oczytanie. ŻEGNAME ostatecznie. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Temate zamkniete.

Gość 10010..
:D:D:D

Gość żona albo gaduła
to jednak troche dziwne, szukac zony, albo babki na gg :0 :) :)

Gość cdf434
jestes strasznym deiwantem :( :O Do dzisiaj myślałem, że największą rozkosz daje obgryzanie spierzhcniętych warg 13:28 Lukasz kafeteria ale dziś oparzywszy się wrzątkiem z wody na herbatę poczułem co to naprawdę jest przyjemność

Gość cdf434
Takie moje zboczenie,fetysz pocieranie kościami - najbardziej łokćmi 18:40 Lukasz kafeteria i kostkami nad stopą pocieram aż wióry lecą . czy Was też coś takie podnieca?? czy to jakaś parafilia??