Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magia Kart Tarota

rozkład partnerski-obszernie.

Polecane posty

Gość a to dobre niezle sie usmialam
bazienka skoro NIGDZIE nie pytalas o swoj zwiazek to skad mam dane twego faceta?????????????????????????????????????????????????????????? kamil 16.01.1992 :) swoja droga po co ci facet o 7 lat mlodszy???? poza tym pytalas czy masz talent magiczny i jak mozesz go rozwijac buhhaaaahhhaaa :D CALA JESTES MAGICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d

Gość to ci dobre hę
bazienka a pytanie do wróżki zapewne brzmiało: czy będziemy razem?;p

bazienka juz sie tak nie tlumacz :P nikogo to nie obchodzi z kim jestes i o kim dodatkow marzysz :P ja ci moge powrozyc?chcesz ?;D

bazienka a po co ci to jesli masz innego faceta????pytalas o tego kamila nie raz i nie dwa,moge ci powklejac jak zechcesz i nie bajeruj ze teraz tutaj chcialas zapytac o tego niby patryka co masz od 6 lat tylko na sto procent o kamilka :)Tak dokladnie hahha Twoj obecny to Patryk bo o niego juz pytalas i mam pytanie po jakiego jestes z kims tyle lat a umolnie pytasz tutaj od roku o innego??????????????????????????????????? Wkleje niektore bo mi sie szukac nie chce wiecej O KAMILA http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4872905&start=30 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4871606 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4856488&start=90 O PATRYKA http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4647774

Gość to ci dobre hę
pytanie o Patryka zalecam spontaniczny seks :D bazienka trzymaj sie rad to pytania o kamila przestaną być Ci potrzebne

Gość to ci dobre hę
"a to dobre nieźle sie uśmiałam" to Ty jestes cudowne Karty i ja?

hahaha czemu tak mysliesz? no co ty,ja po prostu chcialam sie tu zalapac na wrozonko ale tak lubie bazienke ze jak ja tu zobaczylam to postanowilam sie zadomowic :P gdzie jestes bazieneczko??? ja bazience moge bez kart powrozyc co ja czeka :D

Gość to ci dobre hę
prosimy WRÓŻKĘ o powrót na forum, przepraszamy za wymianę zdań czekamy na wróżbę

Gość cvcvfgb
bazienka lubi młodszych

baaa nie dosc ze mlodszych...bazienka lubi trojkaciki :D I przylaczam sie do prosby do wrozki aby powrocila na swoj temat :D ja juz sie zamykam

ok ok bazienka nie denerwuj sie tak...my rozumiemy ze jest wazny i p prostu tak dbasz o te znajomosc ze musisz upewniac sie u kazdej wrozki jak sie rozwija relacja :D zazdroszcze samozaparcia :p i oczywiscie ze masz tak wazna osobe w swoim zyciu.Spadam bo jakos otepiale sie z toba rozmawia :D

odezwala sie ta co tu nie przesiaduje calymi dniami :D wkurza mnie tylko jak ktos klamie a jest czarno na bialym co robil. to tyle w tym temacie

Witam dziś.Jeśli ktoś chce skorzystać z moich kart to zapraszam 1 osobę-dane pary,czarny nick i tyle:). Uprzedzam jednak,że odp będzie dopiero jutro. p.s.kafe dziwadło-nie wiem czemu, ale nie dostałam od ciebie weryfikacji,zostaw ją tu lub wyślij na mail.

Agnieszka (14.07.1979r.) i Przemysław (24.09.1980r.) poproszę o rozkład jeśli można...

ech do tej pory nie otrzymałam jeszcze maila z odpowiedzią... czekam dalej:)

hm ja już dostałam odpowiedź i myślę, że spokojnie mogę polecić wróżącą innym zainteresowanym:)

Dla rodziców - Wiesława 07.07.1960 Franciszek 29.01.1961:) z gory dziekuje prosze o odzew na emaila Iayla@wp.pl

Gość ZMIERZCH71
Witaj Magio można mailowo? Pozdrawiam.