Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość passion dance

Nie mam sily zyc

Polecane posty

Gość passion dance

jak w temacie... poprostu wsyztsko mnie przeroslo kazda dziedzina zycia mnie przytlacza,wolalabym zeby mnie nie bylo niz mam tak zyc,eznadziejny kazdy dzien:(

Gość gfdsgfdgdfs
państwo powinno umożliwiać ludziom łagodne zejście moim zdaniem, ludziom by się lepiej żyło wiedząc że w każdej chwili mogą to przerwać

Gość passion dance
mam klopty w pracy za duzo obowiazkow za mala pensja wsyztsko mam na swojej glowie pracownicy i tak robia co chca,rozstalam sie z facetem po 8 latach jest cieplo a ja siedze w domu powod? nie mam przyjaciol znajomych rodziny...ze wsyztskim jestem sama z kazdym problemem. mam wsyztskiego dosyc:(

Gość kiedyś chciałam sie zabić
los się odmieni zobaczysz, tylko trzeba czekać.

Gość passion dance
ja chyba naprawde mam depresje. facet zrobil ze mnie potwora zdradzil mnie nie raz wybaczylam oskarza mnie o wsyztsko co zle nie widzi sie sam jest przeciez idealny i nie popelnia bledow...potrafi sie mnie przyczepic o to ze mam buty nie takie bo klapki albo balerinki a nie buty na obcasie ze mam odrosty o moj ubior...poprostu tragedia ja nie pamietam kiedy zabral mnie chcoiazby na spacer...wczoraj wybuchlam i powiedzialam stop oskarzyl mnie o wsyztsko ze to wsyztsko przeze mnie.........powiedzial ze go zwyzywal kiedy ja nie powiedzialam ani jednego obrazliwego slowa:(

Gość passion dance
jestem naprawde sliczna kobietka a on tak strasznie zburzyl poczucie mojej wlasnej wartosci ze kiedy patrze w lustro naprawde widze potwora:(

Gość passion dance
to wsyztsko trwa 8 lat ta cala farsa wiecznie tylko przepraszam i lagodze sytuacje wyciagam reke a w rezultacie dostaje po tylku:(

Nie będzie lepiej staszku... jesteśmy skazani na porażkę, przeklęci przez los, odrzuceni przez Boga jeśli istnieje... nic tylko się schlać do upadłego... wtedy jest lepiej :(

Gość passion dance
skad brac motywacje na kazdy nastepny dzien? jak zyc bez najblizszej osoby?

Gość ja mam ciezkie zycie
to ja sie przylacze do tematu..tez mam wszytsko do dupy w zyciu..na dodatek dola od tygodnia..zyc sie nie chce

wlasnie niedziel slucham marsza z Twojej stopki:-0 tego mi chyba brak..ostatniej drogi..wtedy bede maila juz wyjebane na wszystko:-(

Gość mysszzz
czuje to samo...nie ma już nic za ścianą powiek

echh..zycie :-0

Gość mysszzz
chyba do was dołączyłam :(

Gość niepamięci cud ajajajajja
ja też mam doła... może trochę już z niego wyszłam a moze tylko tak mi się wydaje. Podstawa to oparcie w rodzinie. MNie pomaga wiara w Boga, bo przecież On ma dla mnie wspaniały plan i przez to co się dziejemoże chce mnie przed czymś - przed Kimś ochronić. Wyobraź sobie, że ten człowiek mógłby być Twoim mężem. Wtedy to już jest koniec, kaplica, kicha, mogiła itd. Lepiej teraz, nawet po ośmiu latach niż żyć z takim dupkiem całe życie. To jest cholernie trudne ja wiem ale da się. A po drugie: "nie bój się, już najorsze jest za Tobą pomyśle, że będzie lepiej - daję słowo... cisza i wiatr - słońce i radość, deszcz na Twych skroniach cóż więcej mógłbyś chcieć. Choć czasem jest źle - nic się nie stało, nic się nie stało, kolejny idzie dzień":) Powodzenia:) Myśl pozytywnie mimo wszystko - niech się świeci niepamięci cud!:)

myszza tylko nie wiem czy sie cieszyc z tego czy jak zwykle plakac:-0