Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Jest tu FRYZJER? Potrzebuje instrukcji! Palette E20...

Polecane posty

Gość Maryjetta.

Ulotke mam po Rosyjsku,nic nie kumam. Mam 1 tubke kremu koloryzujacego,2 zlaczone emulsje rozwijajaca 9% i 2 jakies proszki blond aktywator. Nie wiem co z czym mieszac. Na googlach nic nie ma

Gość locco locco
napisz po rosyjsku przetłumaczymy Ci

Gość Maryjetta.
Taa,ciekawe jak to napisze

Gość locco locco
napisz cyrylicą

Gość Maryjetta.
Wypowie sie ktos normalny?

Gość ja mam ciezkie zycie
wszystko sie miesza.i naklada na wlosy..ale uwazaj to odcien odbarwiajacy..moze Ci wyjsc pomarancz

Wszystko mieszasz w jednakowych proporcjach. Takze jezeli zuzyjesz cala tubke, to i wszystkie pozostale rzeczy rowniez. Radze nie kombinować z aktywatorem, bo może wyjść żolty kolor, także wymieszaj wszystko, chyba ze masz krotkie wlosy to pol tubki i jedna emulsje + jeden aktywator.

Gość locco locco
przeciez ci piszę normalnie. Aniby skąd ja mam wiedziec co tam pisze, jak tego nie widzimy

to rozjasniacz z palette..ale uwaga jak masz jakis cemniejszy kolor lub odcien czeriwni wyjdzie Ci na bank pomarancz..potem musisz nalozyc kolor odpowiedni lub uzyj joanny szamonu do mycua wslosow rpzjasnionych..stonuje Ci kolor

spokojnie nie spali bo ma 9 wode

Dla mnie to bez rozniczy czy 9 czy 12, 2 razy w zyciu farbowalam wlosy palett i za kazdym razem maks siano i wypadajace garsciami :O

Gość Maryjetta.
Czyli tego proszku nie dawac? Swoje mam blond ale chce jeszcze jasniejsze. Wiec tylko tubka i emulsja?

nie mozesz tak zrobic..wogole nie maluj tym jak masz jasne wlosy

Gość Maryjetta.
Ja za kazdym razem inna farbe kupuje. Moje wlosy ciezko sie farbuja. Jak robilam Joanna 6-7 tonow to trzymalam ponad godzine mimo ze mam jasne swoje. Po rozjasniaczu nigdy mi nie wypadaly,a raczej po czarnej farbie

jak masz taki pigment ze trudno s ie dekoloryzuje to uzyj tej palette..spokojnie nic sie nie stanie

Gość Maryjetta.
Jak juz ta farbe kupilam to nie bede wydawac na inna. Ok,dzieki wielkie za pomoc ;)

Gość Maryjetta.
Ok,wlosy wyszly spoko. Ale jak zawsze musialam zrobic plukanke z fioletu zeby nie byly zoltawe. Jeszcze raz dzieki.

Gość fuksia
schwarzkopf palette e20 ... farba rewelacyjna dla osób które chcą zmienić kolor z ciemnych na blond bez efektu zniszczenia włosów jak to bywa przy użyciu bezpośrednio samego rozjaśniacza. dziewczyny śmiało jeżeli kusi was zmiana koloru włosów na znacznie jaśniejszy od tego który posiadacie sięgnijcie po tą farbę E20 bo naprawdę działa cuda .....wiem to na własnym przykładzie. miałam ciemny brąz na głowie pod światło wpadał coś ala kasztan. Przymierzałam się do zmiany na blond już długo ale bałam się ściągania koloru .Pewna znajoma fryzjerka z racji że wie jaką panikarą jestem doradziła mi zakupienie tej farby E20 i samemu zrobienie tego eksperymentu w domu. hm.. a więc w końcu odważyłam się:-) po około 25minutach miałąm już słoneczny blond na głowie:-) kolor nie był szczytem tego co chciałam mieć ale i tak na ten blond nałożyłam szampon palette kolor 308-złoty blond i efekt w końcu był piorunujący według moich życzeń:-) musicie liczyć się z tym że jak nałożycie tą farbę E20 to kolor blondu nie jest zadowalający do tego stopnia żeby wyjśc na ulice ja przynajmniej tak miałam ale i tak wiedziałam że na to co wyszło trzeba będzie nałożyć jakiś szampon żeby zniwelować niejednakowy odcień blondu,jednak potem kolor rewelacyjnie będzie wyglądał. najważniejsze że spokojnie z ciemnych włosów uzyskacie blond i wcale nie ma prześwitów pozostałości po ciemnym kolorze,dlatego śmiało korzystajcie z mojej rady:-))))) powodzenia.

Gość fuksia
aaa i najważniejsze kochane- wcale nie mam siana na głowie , nie uważam tez żebym miała zniszczone.wiadome że po takim zabiegu trzeba regularnie przez 14dni stosować odżywki i maski polecam syoss maska do włosów blond działa cuda:-)

Gość gość
farby palette blond maja tez aktywatory w proszku 2 saszetki miesza sie je razem z farba i oxydantem ale nie musisz dawac dwoch mozna dodac jedna saszetke druga bedziesz miala na zas ,chcialabym taki aktywator gdzies dokupic fajna sprawa .