Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam żonatychh

żadnemu żonatemu nie przepuszczę

Polecane posty

Gość uwielbiam żonatychh

Obrączka działa na mnie jak płachta na byka. Taki facet staje się dla mnie o wiele bardziej atrakcyjny niż wolny. Robię wszystko żeby go uwieść i podniecają mnie tylko tacy wierni, z zasadami, nie "psy na baby". Szczerze wam powiem, że do tej pory żaden nie odmówił. Na początku niby nie wiedzieli o co chodzi, ja zgrywałam słodką, pomocną koleżankę, a potem przy jakiejś okazji wystarczyło uderzyć mocniej, sypnąć zachwytami i z chęcią rozpinali rozporki. Przestawali mnie po tym interesować i polowałam na kolejnych. Zastanawiając się dlaczego tak mnie pociągają, mam kilka teorii: 1. Obrączka na palcu oznacza, że jakaś go chciała, że musi być na tyle niezły, że jakaś chce z nim spędzić resztę życia. 2. Chcę pokazać, że szczęście idealne nie istnieje. Ani wierność ani lojalność, jeśli chodzi o seks. W większości nie wiem czy mówili o tym swoim żonom (w 3 przypadkach żony się dowiedziały), co nie zmienia faktu, że zniszczyli swoje rodzinne szczęście 3. Nie lubię innych kobiet. Mam potrzebę rywalizacji z nimi. Fakt, że wierny, oddany mąż robi wszystko żeby uprawiać seks z inną, powoduje że mam poczucie wygranej i to mi poprawia samopoczucie. Byłabym w stanie uwieść każdego. Tylko idiotka myśli że jej mąż/chłopak by odmówił.

Gość Truskawa 6262
A jak ich uwodzisz? Jak grasz?

Gość mam fun
Jeśli to prawda-masz zryty beret ale twoja sprawa.Znam sie na manipulacji i nie bierze mnie prymitywny odruch.Żal mi cie bo jesteś pusta w środku i skrzywdzona więc te twoje teorie są błędne i założę się o każde pieniądze.Zrób sobie sesje z psychologami i testy.Odpowiedz wreszcie na pytanie kim jesteś i w jakim miejscu

Gość uwielbiam żonatychh
Zbliżam się najpierw jako koleżanka. Większość facetów poznałam w pracy, więc wtedy jest prościej. Potem wystarczy raz czy dwa poprosić o pomoc, zaprosić na kawę w ramach podziękowania, albo na firmowej imprezie, no różne były wersje. Jeden był moim sąsiadem, inny kolegą brata. Tacy, co sami szukają okazji, kochanek - nie rajcują mnie, bo co to za radocha dla mnie? To ja muszę takiego faceta złamać. Jeden płakał po... Że niby miał wyrzuty... :O

Gość złośliwakocica
Idź do psychiatry, bo masz jakiś problem...

Gość uwielbiam żonatychh
Dlaczego? Przyznaję, to takie moje jakby hobby, nic innego tak mnie nie elektryzuje. I tak nie chcę być w związku ani mieć dzieci, więc szaleję i realizuję się jako kobieta.

Gość zluzowana mańka
kiedyś hobby oznaczało zupełnie coś innego hmmm dziwny ten świat:) autorko jesteś niekochanym dzieckiem i pewnie ojca w domu brak,no takie życie jak cię to bawi a swoją drogą nikogo nie gwałcisz więc jak panowie na ciebie tak lecą to ich wina bo oni przysięgali a nie ty:)

Jak uwiedziesz mojego męża to Ci uwierzę! Dam Ci numer jego telefonu, podrywaj go ile wejdzie, ja jestem bardzo ciekawa czy on mnie zdradzi, a Ty czy się dowiesz, czy rzeczywiście żaden facet Ci się nie oprze?? To co zakład?

Tylko wiesz, ja jestem bardzo ładna, mój mąż też bardzo przystojny, więc musisz się wykazać naprawdę albo urodą, albo wspaniałym charakterem, bo wiesz.. na byle co to mój nie poleci...

Gość mam fun
kasiutka next mądra:( Gdybym był twoim facetem i skojarzył,że tak przedmiotowo do mnie podchodzisz,podsuwając mnie komuś to chyba nie powstrzymałbym sie przed walnięciem cie w głowe

Gość uwielbiam żonatychh
dobrze, ale zostaw nazwę i adres firmy męża, wraz z jego nazwiskiem. Po co mi Twój nr?

Gość uwielbiam żonatychh
nie będę miała męża, bo nie chcę. Nieprawdopodobne, by kobieta nie miała parcia na ślub, co?

No co, muszę wiedzieć, czy mąż mnie nie zdradzi z pierwszą lepszą lampucerą która mu wskoczy do łózka.... po co tracić czas na takiego męża??? Autorko nie chcę dać Ci swojego numeru tylko mojego męża, może będzie chciał się z Tobą spotkać, ma audi R8 więc możliwe że będzie chciał się pochwalić i podjechać na spotkanko z Tobą ;)) faceci... Ale Ty jak mnie poinformujesz, że mnie zdradził???

Ok, ja rozumiem, że w ten sposób leczysz swoje kompleksy ale nie musisz się tym chwalić wszem i wobec ;) PS: Nie zaprzeczaj , sama napisałaś , że masz potrzebę rywalizacji i dzięki temu czujesz się lepiej , czyli wynika , że musisz sobie coś udowodnić żeby się dowartościowac.

tak w ogóle to na co komu małżeństwo??? Żyjemy w czasach gdzie człowiek szuka wrażeń, podróżuje, jest wolny więc nie powinno się wiązać z jedną osobą, tyle jest ślicznych dziewczyn i słodkich facetów... można używać do woli! No to wasze zdrówko! Napije się ktoś ze mną browarka??

Gość uwielbiam żonatychh
może tak, nie zaprzeczam :) lubię rywalizować i tyle ale wg Twojej teorii wszyscy mężczyźni którzy np. lubią sporty w których rywalizują, mają kompleksy?

mnie mój mąż wkurza, ogląda się za laskami, wraca późno z pracy, chwali się tym swoim nowym autem, chodzi na siłkę, żeby mieć fajne ciało, no i co z tego, kiedy nawet nie mam kiedy go bzyknąć?????? Mam ochotę spotykać się z innymi facetami, podrywają mnie, ale ja ciężko odmawiam, no bo przyrzekałam miłość, wierność i uczciwość małżeńską :/ A tak mi się marzy wyrwać gdzies do hotelu z jakimś fajnym ciachem i poszaleć całą noc, bez żadnych zobowiązań ;P tylko sex, muzyka, winko i namiętność ;P

nie schodź z tematu porównując się do sportowców. W swojej rywalizacji wchodzisz na czyjś teren i wciskasz się do cudzego życia więc to już sportem nie jest. Widocznie dzięki takiemu dowartościowaniu się funkcjonujesz , kto wie...

Gość tiaa musiałabyś trafić na
mojego :D dostałabyś w ryja jak nic...Kiedyś brał udział w podobnej sytuacji .baba sie rozochociła na jakiejś imprezie i zaczeła mu sie do portek dobierac kiedy on po pijaku zasnął .kiedy sie ocknął i zobaczył co sie święci poprosił ją grzecznie aby zabrała łapy -nie zrobił tego i dostała plaskacza :D cała firma potem z niej łacha darła :D

Gość mam fun
nooo to rozumiem....Kasiutka i autorka idą w tango...Jeszcze pipki sobie poliżcie:D

Gość okopkp
Autorka ma niewatpliwie jakis problem ze soba, to jest pewne, ale zony tutaj wypowiadajace sie, ktore mysla, ze ich maz NIGDY PRZENIGDY by ich nie zdradzil sa naprawde baaaaardzo naiwne. Odpowiednia kobieta zlamie kazdego faceta. Juz nie raz widzialam jak wzorowy maz rodziny dal uwiesc sie jednej z moich kolezanek🖐️

Gość Aoife_29
Bardzo Ciekawe hobby naprawdę. A ja uważam że więcej powinno byc takich kobiet jak autorka. Autorka nikogo nie oszukuje, nie kłamie i na pewno nie zdradza. Proste - każdy ma swój rozum- i ja wiem że mój facet by mnie nie zdradził nawet jak by przyszła do niego mega inteligentna laska w mini o wygladzie najseksowniejszej i najładniejszej modelki. A faceci co zdradzają i przy okazji niszczą swoje małżeństwo i zarazem unieszczęśliwiają swoją żone oraz dzieci, nie wspomne już o jakichś choróbskach których mogą nabawic się podczas takiego jednorazowego seksu z jakaś laską taką jak autorka - to ja im życzę powodzenia. Bo skoro jakiś facet przedkłada sex z jakąś laską którą przeleciało pół miasta nad rodzinę żonę i dzieci to widocznie nie nadaje się na męża ani ojca - i niech spada --- a im więcej takich kobiet które zaliczają takich facetów tym lepiej- mniej obłudy w małżeństwach, kłamstw i udawania. Droga autorko - swoim hobby przyczyniasz się a w sumie pomagasz kobietom które mają za męża nieodpowiedzialnego, dziecinnego, niewiernego pajaca pozbyc się go. Na Twoim miejscu fotografowałabym jeszcze tych niewiernych pajaców i wysysłala fotki żoną co by przejrzały na oczy z jakimi kretynami się zwiazały. no i poza tym gratuluje wyrywania i bzykania kretynów Pozdrawiam

Gość ontyja
czekam na ciebie słodka idiotka. rozepne rozporek i splune ci w twarz kurwo. bez szacunku dla takich szmat

Gość do wyzej
szkoda ze nie jestem juz mezatka chetnie bym ci oddala swojego meza:D

Gość Mieciu67
Mam zone i obraczke : Klekaj do miecza !

Gość ontyja
przed zeby cie rozpalic bo wiem ze lubisz byc traktowana jak szmata

Gość e tam wiekowy!
jak Mieciu fajny, to może i być sobie z tego 67' też lubię żonatych na koncie mam 5, 23 lata 2 propozycje rozwodu 2 oświadczyny ;)

Gość Mieciu67
Moj mieczyk nie jest wiekowy tylko zabytkowy , wiec jak bedzie ?

Gość Myszka biala
Ciekawy poglad aoi, ale zupelnie nie trafiony wg mnie. Autorko jesli ti prawda, to naleza Ci sie chlosty na gola du.pe, zebys nog nie mogla polaczyc. Jaki piekny bylby swiat bez takich potworow jak ty! Po co ty zyjesz w ogole? Zeby bol sprawiac innym? Przyczyna rozlamu rodziny, klopotow malzenskich, lez i ponizenia! Mam nadzieje ze cie Bog ukaze za cale zlo ktore zrobilas i ze to wszystko do ciebie wroci z podwojna sila! To co Bog zlaczyl, niech czlowiek nie rozdziela!