Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdfgft5555

NAJPIĘKNIEJSZA ZNANA KOBIETA NA SWIECIE WG WAS TO..

Polecane posty

Gość henryka krzywonos
polskia

bardot, oczywiście w młodości i chociaż preferuję brunetki, ta kobieta była bezkonkurencyjna

Gość ale wg mnie wybitną urode
halle berry też śliczna

Gość fddfd
ja znałam dużo modelek ale pozapominałam (po pół godziny szukania moja lista) Adriana Lima i Natalia Vodianova, Gemma Ward, Ana beatriz barros, Cintia dicker, Petra Kyzlikova , Anne Marie Michels, Jessica van der Steen, Genevieve Dunne, Heather Marks, Jamie Gunns, Elyse Taylor, Jessica Stam choć taka dziwna to ciekawa, Kemp Muhl ale ma rybie usta, Lily Cole taka dziwna acz ciekawa, Nadine Strittmatter jest ciekawa, może być kto lubi Naomi Campbell , Noemie Lenoir, Rianne ten Haken, Sasha Pivovarova jest dziwna ale ją lubię, Susan Eldridge Z tych mniej może Erin Wasson, , nawet Heather Hahn, Jasmine Tookes, Lubię modelki Maybellinu nie z modelek charlize theron i monica bellucci

Gość ze znanych
Monica Bellucci, Salma Hayek, Halle Berry.. A z mniej znanych... Iwona... Ze Starachowic..;)

Michelle Pfeiffer, Kim Basinger, Claudia Schiffer. Dajcie spokoj z tymi aktorko modelkami, plastikami po operacjach plastycznych.

Gość moje typy to jessica alba
i megan fox

Gość Aśka*
Moją faworytką jest JESSICA BIEL,sliczna jest też BROOKIE SHIELDS. Z Polek bardzo nie podoba mi się MAGDALENA CIELECKA,ma zbyt kwadratową twarz i kości policzkowe jak typowy facet.

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i.pinger.pl/pgr457/52ca1b200027a2d24d277624/7%252BJessica-Alba.jpg&imgrefurl=http://lina18.pinger.pl/m/4718361&usg=__F-na-uTpv-8Ak8-aCMTa5fMHQyI=&h=654&w=450&sz=60&hl=pl&start=18&zoom=1&tbnid=Og2AcmD8-S8irM:&tbnh=164&tbnw=113&ei=XSsjTtevK8iF-waJrJm-Aw&prev=/search%3Fq%3Dalba%26hl%3Dpl%26biw%3D1280%26bih%3D679%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=192&vpy=174&dur=403&hovh=164&hovw=113&tx=117&ty=155&page=2&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:18&biw=1280&bih=679

Gość Aśka*
Przezajebiste są też siostry Cruze.

Gość fddfd
no i jesica biel

Gość Maryjetta.
Amy Winehouse, Lady Gaga, Gwen Stefani

Gość wacek128cm
drzewko jwest ladniejsze od prawie wszystkich tutaj w/w

Gość IhaveSomeFun
Natalia Vodianova