Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała bałamutn baba

WIELKI PROBLEM Z WŁOSAMI.............

Polecane posty

Gość mała bałamutn baba

w tym roku miałam maturę, ale od maja wypadaja mi włosy, strasznie, kępy włosów mam po umyciu , po czesaniu, na poduszce tez widzę. Brałam własnie od maja witaminy, ale nic nie dają ( biore do tej pory). Nie prostuję włosów, nie suszę, nie uzywam lakieru, nie farbuję. Już płakac mi sie chce:( Jesli chodzi o ich strukture to nie sa złe, ale po prostu mega wypadaja:( Czy to moze miec zwiazek z tym,że jestem bardzo chuda? jakies hormony? miałam pół roku temu badania na tarczyce i wyszły okay.

Gość agu$ia 1
moze miec to wspolnego z tym zwlaszcza jesli schudalass duzo w krotkim czasie stosowalas glodowki

Gość witaminki w tabletkach
to czysta chemia

Gość mała bałamutn baba
ale ja nie odchudzałam się, nie stosowałam żadnych głodówek

Gość mała bałamutn baba
:(

Gość oligierka
idz do lekarza bo nikt tu nie może Ci doradzić i dać pewnośc ze bedzie działać bo nie wiadomo jaka jest przyczyna tego ze tak wypadają Ci włosy i tylko niepotrzebnie bedziesz sie faszerować tabletkami . Moze tak myśle ze mgłoby to byc od stresu zwiazanego z matura- jedyne logiczne wytłumaczenie ,jesli nie farbujesz , nie rozjasniasz i nie prostujesz/ kręcisz włosów.Chyba ze to to objawy jakies choroby

Gość mała bałamutn baba
kurczę, stres wiadomo,ale zeby mógł az taki działac na włosy??:(

Gość jebulator
to efekt umierania mózgu.Za dużo sie uczylas do matury i dlatego wypadaja ci wlosy muzg juz ich nie trzyma

polecam odżywkę Wax, najlepiej z szamponem. znajdziesz to w pierwszej lepszej aptece.

Gość mała bałamutn baba
Lookrecja-- właśnie stosowałam Wax i nic:(

Gość Maryjetta.
kiedys podsluchalam rozmowe w toalecie. Jedna laska sie chwalila ze na wlosy najlepszy jest jakis plyn czy odzywka (nie pamietam juz) z lozyska bodajze konia. W aptece to idzie kupic ale ponoc baaaardzo drogie

Gość tak łożyska
kunia :D

hmm, to idź do endokrynologa, dermatologa i fryzjera :D któryś musi Ci wytłumaczyć, skąd Twoje problemy i dać dalsze wskazówki.

Gość oż tytyty
Lookrecja- ale rady:-O Autorko: -badania krwi -dermatolog witamin nie naduzywaj, nie prostuj itp. Stosuj technki relaksacyjne. Skóra głowy z powodu stresu jest napięta- osłabia to cebulki.

miałam to samo, zrób sobie padanie krwi, prawdopodobnie masz problemy z tarczycą. Weźmiesz leki - po miesiącu całkowicie przestają wypadać. Ja już płakałam, ze łysa będę, a teraz mam piękne, długie, gęste włosy. (wtedy gdy wypadały obciełam je, zeby nie wypadały aż tak i by je wzmocnić)

Gość ygfyh
up