Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnngfvnd

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość dnngfvnd

Kocham się z moim narzeczonym dość często, na razie nie planowaliśmy dziecka ale jakoś specjalnie się nie zabezpiczaliśmy ja liczyłam sobie płodne dni wtedy używaliśmy prezerwatyw i stosunek przerywany. Okres spóźnia mi się tydzień 9 wiadomo zawsze miałam dzień czy 2 poślizgu ale nigdy tyle, raz zdarzyło mi się dostać po22 dniach) Byłam już pewna że jestem w ciąży ale test który zrobiłam po 4 dniach opóźnienia wyszedł negatywny. Jak myślicie mógł się mylić?

Gość misiaaaaaaaaaaaa
szykuj wyprawke

Gość stara małolata
moj wyszedl po 7 tygdniach:P

Gość dnngfvnd
jak myślicie kiedy mam test pwtórzyć

a test robiłaś zaraz o poranku? wtedy jest podobno najwiarygodniejszy. to nie ma znaczenia, kiedy powtórzysz znowu, bo optymalny okres zaczął się w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki. zrób we wtorek rano, a jak znowu wynik będzie negatywny, to przestań się martwić. :) może jesteś nadto zdenerwowana i stąd opóźnienia.

Gość dnngfvnd
właśnie teraz nie mam żadnych stresów, test robiłam po 11 bo mieszkam w małej miejscowości w której nie ma apteki i dopiero kiedy pojechałam do pracy mogłam kupić a do następnego dnia nie mogłam wytrzymać jak już kupiłam

Gość saaaaamaaaaaaaaaaaa
kiedy ja byłam w ciąży tez pierwszy test nie wyszedł

hmm, no to albo masz po prostu taki czas, że Ci się spóźnia, albo jednak ciąża. zrób we wtorek rano i się okaże. :) mam rozumieć, że sama wizja ciąży Cię nie stresuje? :P

Gość saaaaamaaaaaaaaaaaa
nie chociaż nie była planowana, (mieliśmy najpierw z narzeczonym zbudować dom i wziąć kredyt) a teraz kiedy pojawi się dziecko trudniej będzie się odważyć na taki krok i oszczędzić jakąś konkretną sumę

Gość saaaaamaaaaaaaaaaaa
tak bolą mnie piersi,(ale u mnie przed okresem to normalne) ciągle jestem głodna, i jakieś 3 , 4 dni temu co jakiś czas miałam silne kłucia jajnika ale nie ciągłe przez chwilę co jakiś czas

mialam identyczna sytuacje miesiac temu ...testy negatywne okresu brak przez ponad 10 dni i wszystkie objawy ciazy ale potem dostalam okres i wszytko w normie