Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolda98323

czy to moze byc zle odebrane przez moje szefostwo??

Polecane posty

Gość izolda98323

na facebooku zaprosily mnie do znajomych moje kierowniczki i liderki...Mam tam zdjecia z licznych urlopow:indi grecji itd A takze drogich pasji i sportow ktore uprawiam..czy moze ominac mnie premia,albo np moga rzestac mnie lubic bo wzbudze zawisc??

Gość belerofront
kiedy pokazuje się swoją prywatność, to trzeba się z tym liczyć, po za tym z jakiego powodu umieściłaś te zdjęcia, nie po to żeby inni wiedzieli co robisz i jak żyjesz?

Gość izoolddaa
tak ale chcialam zeby wiedzieli o tym moj znajomi z moich kregow..nie spodziewalam sie ze szefostwo sie w to bawi i dostane zaproszenie

Gość trzeba mieć wiedzę
to nie akceptuj i tyle. jak potem zapytają to powiedz, że nie korzystasz już z mordoksiążki ;)

Gość tez bym nie zaakceptowala
po prostu

obstawiam ze szefostwo jest w po;sce co nie?;-))) to dosc typowe ktos ma mile zycie to mu premie obetniemy;-))) to sie nazywa - kompleksy ze szczypta zwaisci;-))))) ajak bys tam miala zdjecia swoich splodzonych i wuchudzonych dzieci to byc dostala podzwyzke, czy tak mysli "szefostwo"? ;-))) jak w ogole zycie p[rywatne oze wplywac na premie - przeciez ta zalezy od pracy i jej wynikow, czyz nie??

Gość belerofront
widzę ror, że na innych topikach też prawisz morały ze swojego idealnego świata:) do autorki, nie przyjmuj zaproszenia i powiedz, że nie łączysz pracy z życiem prywatnym

a ty nie mozesz przehjsc obojetnie obok moich wypoiwiuedzi?:-) nie jestem zaskoczona - juz tak mam ze trudno zostac obojetnym wobec mnie;-)))

Gość belerofront
trudno przejść obojętnie obok takich kacapołów :P

zablokuj galerie dla nich. da sie tak ze te i te osoby nie beda widziec twoich zdj. ja np dla kilka osob mam tak ze nie widza totalnie nic- tak jak te osoby ktore nie sa w moich znajomych, czyli tak jakby w nich nie byli.- wiec ty tez tak zrob

Gość Pamela Anderson na plazy
Oczywiscie ze zle zostanie odebrane- przeciez po to Cie zaprosily zeby miec na Ciebie ewentualnego haka :) bardzo czesto FB jest wykorzystywany aby dac komus popalic i w przypadku szefostwa go zwolnic Tekst z nielaczeniem zycia osobistego z zawodowym jest dobrym wyjsciem pod ZADNYM pozorem nie przyjmuj ich, przeciez nie masz takiego obowiazku - one nie sa Twoimi przyjaciolkami

konto-> ustawienia prywatnosci-> dostosuj ustawienia-> edytuj ustawienia prywatnosci dotycz. zdjec i filmow-> i zaznaczsz ktore osoby maja nie widziec twoich zdjec (beda widziec tylko profilowe tak jakby dalej nie byli twoimi znajomymi)

przyjmij je, bo jak nie przyjmiesz bedzie jeszcze gorzej. przyjmij ale tak ustaw ustawienia zeby NIC nie widzialy. beda twoimi znajomymi ale beda wiedziec tyle samo co widza teraz kiedy nimi nie sa. tylko najpierw obczaj ustawienia zapisz na kartce co zmienic i zaakceptuj je a pozniej szybko zeby nie zdazyly obejzec twojej galerii zmien ustawienia

"[zgłoś do usunięcia] belerofront trudno przejść obojętnie obok takich kacapołów " basz precyzyjna ;-) tobie ciezko - ludziom takim jak ty - ciezko;-)) bawi mnie to twoje zainteresowanie moja osoba ;-)) ale fajnie ze mozesz zlosc na mnie skierowac skoro sobie z nia nie radzisz;-)) przynajmniej two najblizsi nie ucierpia a po mnie to i tak nowiesz ...splynie;-))) i te wycieczkie personalne pt "jestes taka i owaka" - to "bron" ludzi slabych - brak argumentow polaczony niska kreatywnoscia zawsze=atak na interlokutora za to jaki jest;-)))))) misiaczku;-))

a i uwazaj na konta typu (jestesmy za tym i tym bla bla, wszyscy o nazwisku ..., mieszkany warszawy laczmy sie itp itd) czasem ktos zaklada takie konta zeby miec wglad na innych tych ktorych nie ma w znajomcch albo takich ktorzy go zablokowali np i sie domysla ze moze TYLKO on byc zablokowany wiec zaklada fikcyjne konto zeby to sprawdzic czy masz tak dla wszystich czy tylko jego zablokowalas.

Gość belerofront
misiaczku zacznij pisać gramatycznie i stylistycznie, bo ciężko cię zrozumieć a złośc, no bez przesady, to tylko luźna konwersacja więc nie mierz innych swoja miarą i nie schlebiaj sobie z tym zainteresowaniem, bo to ty zaczęłaś pierwsza mi słodzić więc... :P

Gość izolda98323
Elsa dzieki wielie nie wiedzialam ze tak sie da..Tak zrobie

" belerofront misiaczku zacznij pisać gramatycznie i stylistycznie, bo ciężko cię zrozumieć " nie musisz sie zatem starac ;-)))))) a pisac bede tak jak mam na to ochote -, widze za zaczynasz miec obsesje na moim punkcie ;-))) "a złośc, no bez przesady, to tylko luźna konwersacja więc nie mierz innych swoja miarą i nie schlebiaj sobie z tym zainteresowaniem, bo to ty zaczęłaś pierwsza mi słodzić więc... " nie tak prosto mi dogodzic w zakresie pochlebtw w kazdym razie ty zlotko nie mozesz ;-)))) ja ci nie slodze - ja po prostu w przeciwienstwie do ciebie - nie jestm wulgarna;-))

Gość belerofront
bla, bla, bla i nic nowego, ciągle milisz w miejscu i powtarzasz się złotko więc na tym topiku też już się z tobą pożegnam , może jeszcze kiedyś na siebie trafimy i będziesz lepiej przygotowana merytorycznie do dysputy:P

obys sie nie rozcarowal - dypute to mozna prowadzic z ludzmi ktorzy nie znizaja sie do wulgaryzmow - z toba tylko beztroskie grafomanstwo, zlotko;-) amen;-))