Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rastil .

jestem sam,jak palec albo cos tam...

Polecane posty

Gość rastil .

witajcie. Mam 18 lat i jestem licealista. Nigdy nie mialem problemow z dziewczynami,jestem przez nie lubiany itd. Ale czemu one nie sa mna zainteresowane? Bedac w gronie znajomych czuje sie bardziej adorowany przez panie,niz koledzy. Wiec jesli mnie lubieja to czemu zadna teraz nie napisze...mam dosc samotnosci i chcialbym poznac ciekawa dziewczyne. Dodam,ze jestem typem romantyka-tak mi kolezanka powiedziala. Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość Żubr występuje w puszczy
Stary, masz jeszcze czas! Nie przejmuj się tym ;) Prędzej czy później spotkasz tą właściwą na swojej drodze ;] Nie rób nic na siłę i żyj sobie po swojemu. Nie wyczekuj i nie wypatruj, ona na pewno zjawi się w odpowiednim czasie, najmniej przez Ciebie spodziewanym ;) Życzę Ci powodzenia ;]

Gość rastil .
nie mam gdzie takowej poznac.

Gość rastil .
dziekuje

Gość :)...........:)
Ja bym chciala Cie poznac:)

Gość żonaty i doświadczony
"Prędzej czy później spotkasz tą właściwą na swojej drodze" albo niewłaściwą... Te zostają potem żonami. Ciesz się wolnością póki możesz...

Czas, czas...szczęściu można dopomóc. Wyjedź gdzieś, znajdź pracę, rozwijaj swoje pasje, a i możliwości poznania będzie więcej. A jak Ty byś chciał by do Ciebie napisała?

Gość rastil .
jak bys chciala to w sumie czemu nie...